Fürdőszobája kialakítását tervezi, de nincs könnyű dolga, ugyanis kevés hely áll rendelkezésre? Elöregedett a zuhanykabin, ezért szeretné a régi berendezést újra cserélni? Ha tolóajtós zuhanykabint választ, jól járhat több szempontból!

A mindennapi higiénia alapvető dolog mindenki számára. Az egészség megőrzése, és az ápolt megjelenés érdekében nem maradhat el a rendszeres tisztálkodás. Erre a célra szolgál a fürdőszoba, ami kiemelt szerepet tölt be az ingatlanokban. Ha otthona berendezésére készül, vagy felújítást tervez, lényeges, hogy nagy hangsúlyt fektessen a fürdőre. A zuhanykabin helytakarékos, praktikus megoldást nyújt kis alapterület esetén, de nagyobb helyiségben is jól mutat, amit tágasabbá, látványosabbá varázsolhat vele. Az esztétikum mellett a praktikum is fontos, ezért érdemes egyedi zuhanyzó beépítése mellett dönteni. Ennek köszönhetően megvalósíthatja a saját elképzeléseit, valamint a helyiség adottságai szerint kerülhet sor a berendezésre. Egyszerre helytakarékos és stílusos megoldás, ha tolóajtós zuhanykabin beszerelésére kerül sor. A tolóajtós zuhanykabin nem foglal el helyet a kabinon kívül, és többféle változatban készülhet.

Ha szeretne minél egyszerűbben és gyorsabban hozzájutni az elképzeléseinek leginkább megfelelő zuhanyzóhoz, vegye fel a kapcsolatot velünk! Cégünk, a FA-ÜVEG-SZABÓ Kft. strapabíró, kiváló minőségű anyagokból készült, időtálló termékeket nyújt kedvező áron. Bármekkora alapterület áll rendelkezésre, és bármilyen stílusú fürdő kialakítását tervezi, tőlünk beszerezheti a minden szempontból tökéletes tolóajtós zuhanykabint. Ha egyszerre ketten szeretnének zuhanyozni, vállaljuk erre alkalmas tolóajtós zuhanykabin gyártását is. Tekintse meg a referenciáinkat, és tudjon meg többet a tevékenységünkről, valamint más típusú termékeinkről is a www.egyedizuhany.hu weboldalon! Forduljon hozzánk egyéni kérésével a 06-30-8649205-ös telefonszámunkon, vagy kérjen tolóajtós zuhanykabin árajánlatot, és egyeztessen időpontot a helyszíni felmérésre az info@egyedizuhany.hu e-mail címen!