Szükség van nagy súlyok magasba emelésére, de még nem tudja, hogyan oldja meg a feladatot? Magasban történő munkavégzésre készül, és a legegyszerűbb módszert szeretné alkalmazni? Az autódaruzásban Ajkán profi szakemberek segítenek Önnek, így könnyen és biztonságosan teljesítheti a teendőket!

Gyakran előfordul, hogy változatos terepkörülmények között van szükség terhek magasba emelésére. Az építkezések, felújítások során, egy-egy nagy méretű és súlyú termék elhelyezésekor, vezetékek javítása vagy cseréje alkalmával, és még számos esetben elengedhetetlen a gyors és biztonságos megoldás. Erre a célra szolgál az autódaru, ami egyszerűen juttatható egyik helyszínről a másikra. Az emelő közvetlenül a járműmotorról működtethető, többféle feladat elvégzésére alkalmas. Gémes, emelőkosaras, valamint darus autó különböztethető meg, fontos, hogy ezek közül a célnak megfelelően válassza ki a tökéletes autódarut. Nagy terhek mozgatására a gémes, kisebb súlyok emelésére az emelőkosaras típus áll rendelkezésre. A darus autó pedig nem önjáró munkagép, hanem teherszállító, amelyen munkaeszköz található. Bizonyára felmerül a kérdés, hogy milyen autódaruzás árakra lehet számítani. Akár néhány alkalommal, akár rendszeresen van szüksége autódarura, megéri a bérlés mellett dönteni. Sokkal olcsóbb az autódaruzás ára ezen a módon, mint saját munkagépet üzemeltetni. Érdemes az autódaruzást Ajkán intézni, ugyanis itt korszerű, karbantartott emeléstechnikai gépparkkal várják!

Ne okozzon gondot Önnek sem a magasban történő munkavégzés! Emelje fel a terheket egyszerűen, és végezze el a munkálatokat is könnyen autódaru segítségével! Ha megbízható, több éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel szeretne együttműködni, a legjobb helyen jár! Cégünk, a Kopecskó és Társa Kft. kedvező feltételek mellett nyújt lehetőséget az autódaruzásra Ajkán és környékén. A tőlünk bérelhető gépekkel gördülékenyen és gyorsan teljesítheti a feladatait. Rendszeresen karbantartott gépparkkal rendelkezünk, és az autódaru kezelésében profi személy segíti, hogy minél könnyebben tudja a munkálatokat elvégezni. Az autódaruzás ára több tényezőtől függ, kérje egyedi árajánlatunkat a 06-20-9791660-as telefonszámunkon, vagy e-mailben a kopecsko@kopecsko.hu címünkön! Ha szeretne a tevékenységünkről és a gépparkunkról többet tudni, informálódjon a www.kopecsko.hu weboldalon!