Nincs még garázsa, ahol biztonságosan tudja a gépjárművét tárolni? Szálláshelyet, vagy más létesítményt üzemeltet, ahol szeretne fedett parkolóhelyet biztosítani a vendégek számára? Hosszadalmas építés helyett döntsön a gépkocsi tároló gyártás mellett, amit egyéni kérése szerint végeznek a szakemberek!

Mindenki félti a járművét, hiszen nagyon értékes közlekedési eszköz. Nem csak útközben, hanem a tárolás során is fontos a védelme. Az illetéktelenek, és az időjárási viszontagságok is kárt tehetnek az autóban, ezért nélkülözhetetlen a biztonságos, fedett parkolóhely. Ha Önnek még nincs garázs az udvarán, könnyen és gyorsan oldhatja meg a feladatot, ha szakembereket bíz meg a gépkocsi tároló gyártásával. Otthona külterére, és ha céget vezet, vagy létesítménye van, az épület udvarára szintén érdemes a gépkocsi tároló gyártás előnyeit kihasználni. Ön határozhatja meg, hogy mekkora gépkocsi tároló gyártására kerüljön sor, tető fedésű, vagy teljesen zárt szerkezet elhelyezését szeretné megoldani. Profi kivitelezők segítségével rövid időn belül használhatja a fedett parkolóhelyet, aminek nem csak Ön, hanem a vendégei, látogatói is élvezhetik az előnyeit. Nem kell többet attól tartani, hogy a jégeső, a madarak, vagy az erős szél kárt okoz a gépjárműben.

Óvja a járműveket az időjárási viszontagságoktól, és más külső hatásoktól is hatékonyan! Vegye igénybe cégünk, a Hungaplan Ponyvagyártó Kft. szolgáltatását, hogy minél hamarabb sor kerüljön a gépkocsi tároló gyártására! Több, mint 20 éves tapasztalattal vállaljuk a gépkocsi tárolók gyártását, ránk bízhatja csak tető fedésű, valamint teljesen zárt mobil garázs kivitelezését egyaránt. Emellett foglalkozunk más termékek készítésével is, ponyvákat, pavilonokat, sátrakat, ipari térelválasztókat egyaránt megrendelhet tőlünk. Egyéni igényeinek megfelelő méretű és kialakítású szerkezeteket adunk át. Szerezzen bővebb információt a www.hungaplan.hu internetes oldalon, és ossza meg velünk egyéni igényeit! Lépjen velünk kapcsolatba a 06-96-364057-es telefonszámunkon, vagy írjon nekünk a hungaplan@t-online.hu e-mail címünkre!