Otthona berendezését tervezi? Szeretne stílusos fűtőeszközt, amivel könnyen biztosíthatja a meleget, és a helyiség dekorációs elemeként is kiválóan tölti be a szerepét? Nagyszerű ötlet cserépkályha építtetés mellett dönteni, azonban fontos, hogy figyelembe vegyen néhány lényeges szempontot!

Mindenki igyekszik minél költséghatékonyabban fenntartani az ingatlanát, azonban ez nem mindig sikerül. Az emelkedő gázár miatt jelentős összeget kell fizetni a fűtésre, és ez csak egy kiadás a sok közül. Egyre többen döntenek olyan fűtőberendezések mellett, amelyek lehetővé teszik a gazdaságosabb fatüzelést. A cserépkályha építéssel kapcsolatban sok tévhit terjeng, ezért fontos, hogy meggyőződjön róla, miért éri meg cserépkályhát működtetni, és mire célszerű ügyelni. Elengedhetetlen a megfelelő méretezés és tervezés, ugyanis így a cserépkályha hőleadása egyenletes, hosszú idejű. A fűtőberendezés nagy súlya miatt, fontos, hogy még a cserépkályha építtetése előtt sor kerüljön az aljzat teherbíró képességének vizsgálatára. Nem célszerű falnak épített cserépkályhát használni, ugyanis ennek fűtőteljesítménye jelentős mértékben csökken a szabadon álló típusokhoz képest. Ha mégis erre kerülne sor, nem maradhat el a hatékony hőszigetelés az épület szerkezeti kárának megelőzése érdekében. Könnyűszerkezetes ingatlanban tilos ezt a megoldást alkalmazni, ugyanis tűz- és életveszélyes. Lényeges az is, hogy a cserépkályha a kéményhez minél közelebb helyezkedjen el. Hozzáértő szakember segítségével könnyen megvalósíthatja a terveit.

Spóroljon a fűtésszámlán környezetbarát megoldással! Biztosítsa otthona melegét különleges kályhacsempével burkolt cserépkályhával! Cégünk, a Kályhacsempe Manufaktúra Kft. segít Önnek abban, hogy olyan fűtőberendezést tudjon használni, amilyet megálmodott! Modern, minimál és hagyományos stílusú cserépkályha építését egyaránt vállaljuk egyéni kérésének megfelelően. Különböző színű és típusú, egyedi mintákkal ellátott kályhacsempéket készítünk, amelyek közül szintén saját elképzelése szerint választhat. Célunk, hogy olyan cserépkályha elhelyezésére kerüljön sor, amely minden szempontból eleget tesz az elvárásainak, és szebbé varázsolja a mindennapjait.

Tekintse meg a korábban elkészült termékeinket a www.kalyhacsempemanufaktura.hu weboldalon, és forduljon hozzánk bizalommal! Keressen bennünket a 06-92-510235-ös telefonszámon, vagy írjon nekünk az info@kalyhacsempemanufaktura.hu e-mail címünkre!