Nagy mennyiségű vizet használ fel egész évben, amihez szeretne olcsóbban hozzájutni? Régóta gondolkodik kút használatán, de nagyon kevés hely áll rendelkezésre a telkén? Kis helyigényű kútfúrással megoldható a feladat! Kérje szakemberek segítségét, akik elvégzik a munkálatokat!

A magas vízszámla csökkentése érdekében a legjobb megoldás a kútfúrás. A föld felszíne alá mélyített építmény nagyon sokat segíthet otthona költséghatékony fenntartásában. Bármikor dönthet úgy, hogy kutat fúrat a kertjében, azonban fontos, hogy ezt a feladatot profi szakemberekre bízza. Nem kell aggódnia amiatt, hogy nincs elég hely a munkálatok elvégzéséhez, ugyanis lehetőség van kis helyigényű kútfúrásra. A felhasználás céljától függően lemélyíthető a fúrt kút mindössze pár méterre, így a felsőbb talajvizet használhatja fel, de hozzájuthat a mélyebben található, ivóvíz tisztaságú rétegvízhez is. Kis helyigényű kútfúrás esetén sem szabad az engedélyek beszerzéséről megfeledkezni. Miért öntözne, tisztítana és tisztálkodna nagy összegekért cserébe, ha sokkal előnyösebb a kis helyigényű kútfúrás?

Vegye igénybe cégünk, a Guth 1640 Bt. teljes körű szolgáltatását, hogy minél hamarabb tudja a vizet kútból biztosítani! Tisztában vagyunk azzal, hogy sok esetben szűk hely áll rendelkezésre. Mi ilyenkor is elvégezzük a feladatokat, kerítés bontása nélkül sor kerülhet a kis helyigényű kútfúrásra. Minősített anyagokkal, korszerű és megbízható eszközökkel dolgozunk, igyekszünk a ránk bízott feladatokat, a kis helyigényű kútfúrást is minél rövidebb időn belül elvégezni. A helyszíni felmérést, a kivitelezést, az engedélyeztetést, probléma esetén pedig a kamerás vizsgálatot is lebonyolítjuk. Tudjon meg többet a tevékenységünkről a www.guth1640.hu internetes oldalon!

Tegye meg az első lépést annak érdekében, hogy Ön is mentesüljön a magas vízdíjak megfizetése alól, és korlátlanul, egyszerűen tudja a vizet biztosítani! Lépjen velünk kapcsolatba a 06-30-2944550-es telefonszámunkon, vagy írjon nekünk a guth1640bt@googlemail.com e-mail címünkre!