Jelentős a hőveszteség a fűtési idényben a vékony üvegezés miatt? Sok kellemetlenséget okoz a huzat? Szeretne komfortos, költséghatékonyan fenntartható ingatlanban élni? Megoldhatja a problémát anélkül, hogy új nyílászárókat vásárolna! Az üvegek cseréjével biztosíthatja a jó hőszigetelést, és megőrizheti a régi, de megfelelő állapotban lévő ablak- és ajtókereteket.

A régi nyílászárók hőszigetelési és zajvédelmi szempontból sem tesznek eleget az igényeknek úgy, mint a korszerű szerkezetek. Emiatt az energiaköltségek növekedésére lehet számítani, és egyre több kellemetlenség észlelhető a beltéri helyiségekben. Nem minden esetben szükséges a régi ablakoktól és ajtóktól megválni, lehetősége van az üvegek cseréjére! Ez nem csak az otthonában, hanem műemlékvédelem esetén, vagy optikai okokból is kiváló megoldás. Többféle típusú üveg áll rendelkezésre, amelyek közül kiválaszthatja az Ön számára legjobb terméket. Kültéri üvegezésnél egyértelmű, hogy többrétegű üveg alkalmazása javasolt, beltéren pedig kiváló ötlet katedrál üveg mellett dönteni. Ez rücskös mintázatú üveg, így torzítja az átláthatóságot, viszont lehetővé teszi a fény áramlását.

Ne halogassa az üvegek cseréjét, hiszen több szempontból megéri beruházni! Biztosítsa a nyugodt, komfortos, kényelmes környezetet, és csökkentsen a kiadásain jó hőszigetelő képességgel rendelkező nyílászárókkal! Bármilyen típusú ingatlanban szeretné az üvegek cseréjét megoldani, cégünk, a Smaragd Üvegcentrum Kft. megbízható segítséget nyújt kedvező feltételek mellett. Kül- és beltéri ajtók, ablakok üvegeinek cseréjét egyaránt vállaljuk rövid határidővel. Kültéri nyílászárók esetében magas minőségű sík üveggel, vagy többrétegű, hőszigetelt üveggel dolgozunk. A beltéren található üveges cseréjét pedig az Önnek megfelelő mintázatú és színű katedrál üveggel végezzük el. Tudjuk, hogy mennyire fontos a gyors és precíz munka, így ennek megfelelően látjuk el a ránk bízott feladatokat. Szerezzen bővebb információt üvegezés szolgáltatásunkról a www.smaragduveg.hu weboldalon, ahol megtekintheti a korábbi munkáinkról készült képeket is! Lépjen velünk kapcsolatba a 06-62-496295-ös telefonszámunkon, vagy írjon nekünk a smaragduveg@gmail.com e-mail címünkre!