Bútorvásárláskor gyakran van szükség gyors segítségre a szállítással kapcsolatban. Ilyenkor egyesek úgy gondolják, hogy ezt hozzátartozóik vagy barátaik tudják biztosítani, azonban az esetek nagy részében nem igazán járnak sikerrel. Sokan elfoglaltak a munkájuk miatt, másoknak meg a gépkocsijuk nem alkalmas a nagy méretű és súlyú berendezések szállítására. Amennyiben Önnek is rövid időn belül szüksége lenne megfelelő segítségre a bútorszállítással kapcsolatban a fővárosban, forduljon bizalommal a Simon Speed szállítmányozó Kft.-hez!

A Simon Speed szállítmányozó Kft. Budapesten a bútorszállítás terén gyors, szakszerű szolgáltatást biztosít az ügyfelek számára. Ez esetben nincs szükség a fárasztó, bonyolult kutatásra az ismerősök között, és kellemetlen kompromisszumok sem merülhetnek fel, mert a felkészült szakemberek folyamatosan elérhetők. Időpont egyeztetés után rövid időn belül megtörténik a bútorszállítás Budapesten. Elfelejtheti az idegeskedést, stresszes helyzeteket, óriási könnyebbséget jelenthet az ember számára az, ha tudja, van olyan profi csapat, akire számíthat a bútorszállításban.

A Simon Speed szállítmányozó Kft. csapatánál minden eszköz rendelkezésre áll a zökkenőmentes bútorszállításhoz. A pakolás, utaztatás során nem történhet semmilyen baleset, az értékes berendezések épségben megérkezhetnek a házhoz. Az ügyfeleket nem érhetik kellemetlen meglepetések.  A szállítás rendszeresen ellenőrzött, karbantartott járművel történik, a minőségi rögzítők pedig megakadályozzák a bútorok elmozdulását.

A Simon Speed szállítmányozó Kft. csapata a legjobbat nyújtja az ügyfeleknek, tapasztalja meg Ön is a szolgáltatás előnyeit, válassza a könnyebb utat a bútorszállításhoz, és forduljon hozzánk bizalommal! Weboldalunkon bővebb információkat is találhat tevékenységünkről, cégünkről, amit a www.koltozes-butorszallitas-budapest.hu címen ér el. Költöztetésben is kérheti közreműködésünket. Ha kérdései lennének, vagy megrendelné szolgáltatásukat, keressen minket telefonon a +36-30-966-3915-ös számon, vagy írjon üzenetet az adriansimon76@gmail.com e-mail címre!