Folyamatosan szüksége van az italok és az ételek csomagolására alkalmas anyagokra? Szeretné a vendégeit színvonalas kiszolgálással várni, ugyanakkor igyekszik a környezetvédelemre nagy figyelmet fordítani? Nem hiányozhat az Ön felszereléséből sem a papírpohár, amit többféle méretben, tetővel együtt is beszerezhet kényelmesen, online!

Ha vendéglátóhelyet üzemeltet, a jelenlegi időszakban az Ön üzletében is elengedhetetlenek azok az eszközök, amelyek lehetővé teszik a termékek elvitelre történő értékesítését. Nem szabad megfeledkezni a környezet óvásáról sem, nagyon fontos, hogy egyre többen térjenek át a lebomló anyagokból készült kellékek használatára. Nem csak az ételeket, hanem az italokat is átadhatja ilyen módon, hiszen lehetősége van papírpoharakkal készülni. Egyéni igényei szerint választhatja ki a megfelelő méretű, színű, akár felirattal vagy ábrával is ellátott papírpoharakat. Érdemes papírpohár szettel készülni, így a finom italokat tartóba helyezve vihetik magukkal a vásárlók. A papírpoharakhoz könnyen ráilleszthető tetők is tartoznak, amelyeknek köszönhetően nem fog az ital kicsöpögni rohanás közben sem. Készüljön fel a színvonalas kiszolgálásra, és óvja a környezetét lebomló termékek felhasználásával!

Különböző méretű és színű papírpoharak széles választékával várjuk CsomagolÁsz webáruházunkban, amelyeket tetővel együtt is megrendelhet a www.csomagolasz.hu weboldalról! Nem csak egyszínű, hanem más-más feliratokkal és ábrákkal ellátott papírpoharakat is beszerezhet tőlünk kedvező áron. Célunk, hogy minél többen fordítsanak figyelmet a környezetvédelemre, ezért rengeteg lebomló anyagból készült terméket kínálunk. Többféle pohártartót is megtalálhat nálunk, így biztosíthatja a kényelmes szállítást és fogyasztást. Környezetbarát alapanyagokból gyártott tányérok, evőeszközök, csomagolásra alkalmas kellékek egyaránt kaphatók jól felszerelt webshopunkban. Bármilyen kérdése merül fel, keressen bennünket bizalommal a 06-30-2075561-es telefonszámon, vagy küldjön e-mailt az info@csomagolasz.hu címünkre!