Fagyasztóban tárolt termékeket szeretne egyszerűen megkülönböztetni? Igyekszik átláthatóan raktározni, de gondot okoz az áruk feliratozása? Használjon fel fagyálló ragasztóval ellátott etikett címkéket, amelyek egyéni igény szerint nyomtathatók!

Az élelmiszeripar területén, az üzletekben, és otthon is szükség van a különböző termékek fagyasztására. Minél nagyobb mennyiséget szeretne tárolni, annál fontosabb, hogy átlátható megoldásra kerüljön sor. Ebben segítenek az etikett címkék, amelyek nem csak szobahőmérsékleten, hanem a mínusz fokokban is kiválóan megállják a helyüket. Kifejezetten fagyasztásra használható etikett címkékkel könnyen elvégezheti a feliratozást. A speciális ragasztóval ellátott etikett címkék a dobozos, zacskós árukra, valamint közvetlenül az élelmiszerekre is helyezhetők, amennyiben nem zsíros a felületük. Színes és fekete-fehér nyomtatókban is bátran nyomtathatók. Ha ívelt, vagy szabálytalan formájú csomagoláson szeretné a legfontosabb információkat feltüntetni, ilyenkor is előnyére válhat az erősen tapadó etikett címke. Spóroljon sok időt azáltal, hogy tudja, pontosan hol találja az éppen szükséges termékeket! Az átlátható, rendszerezett tárolással, és a könnyen olvasható feliratozással gördülékenyebbé teheti a munkavégzést, otthon pedig a mindennapokat.

Különböztesse meg a termékeket egyszerűen nyomtatható etikett címkékkel! Szerezze be a megfelelő mennyiséget online bármikor elérhető webáruházunkban! Cégünk, a Micro-trend Bt. kiváló minőségű etikett címkék hatalmas választékát kínálja, így nem csak a fagyasztott árukra találhatja meg az ideális nyomtatható, vagy kézzel feliratozható matricákat. Bármilyen területen szeretné a címkézést könnyen megoldani, a tőlünk beszerezhető kellékekkel megvalósíthatja a terveit. Tekintse meg széles kínálatunkat a www.micro-trend.hu weboldalon, és rendeljen kényelmesen! Felmerülő kérdései esetén keressen bennünket bizalommal a 06-1-3690622-es telefonszámon, vagy írjon nekünk az info@micro-trend.hu e-mail címünkre!