Előfordult már, hogy bajba jutott útközben, és hosszú időbe telt a problémát megoldani? Sajnos az alkatrészek alapos ellenőrzése ellenére is jelentkezhet műszaki meghibásodás, valamint más hibájából is előfordulhat baleset. Ilyenkor jó, ha tudja, hova érdemes fordulni, hogy minél hamarabb sor kerüljön a biztonságos kamionmentésre!

A közúti árufuvarozás nem könnyű feladat, a sofőrnek számos tényezőre kell odafigyelni annak érdekében, hogy biztonságban és időben érkezzenek a kijelölt helyszínre. A kamionok hatalmas mennyiségű termékek szállítására alkalmasak, amelyek lehetnek élelmiszerek, vegyi áruk, vagy munkadarabok, bútorok, gépek is. A jármű vezetője nem csak a saját épségéért, és a közlekedési eszközéért felel, hanem az árukért is. Éppen ezért nélkülözhetetlen az alkatrészek alapos és rendszeres ellenőrzése, szükség esetén a cseréjük. Sajnos ennek ellenére is előfordulhat váratlanul műszaki meghibásodás, vagy történhet baleset, ami még nagyobb problémákhoz vezethet. Ilyen esetekben elengedhetetlen a kamionmentés. A nagy méretű és súlyú tehergépjármű akadályozhatja a forgalmat, amit nagyon fontos megelőzni. A kamionmentéssel foglalkozó szakemberek rövid időn belül érkeznek a helyszínre, és szakszerűen látják el a feladatokat. A kamionmentés során nagy teherbírású, speciálisan kialakított munkaeszközökre van szükség, amelyekkel a jármű, és az áruk is biztonságosan elszállíthatók.

Ha gyors és megbízható segítségre van szüksége, vegye fel a kapcsolatot cégünkkel, a Truck Assistance Hungary Kft.-vel! Több éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel dolgozunk együtt, és profi eszközökkel végezzük a kamionmentést. Bármikor és bárhol kerül bajba útközben, számíthat ránk. Akár kerékcserére, vagy műszaki hiba elhárítására van szükség, akár baleset érte, vegye igénybe kamionmentés szolgáltatásunkat! Részletesen olvashat a tevékenységünkről a www.kamionmentés.hu weboldalon, és éjjel-nappal a rendelkezésére állunk elérhetőségeinken! Hívja bizalommal a 06-20-9277567-es telefonszámunkat, vagy írjon üzenetet a kamionmentes@yahoo.com e-mail címünkre!