Már nem tölti be rendeltetésszerű funkcióját az alkatrésze? Megrepedt, eltörött, elöregedett, vagy más ok miatt nem tudja megfelelően használni? Nem szükséges új terméket vásárolni, és erről lemondani, hiszen kötőhegesztéssel, és egyéb korszerű eljárásokkal megmentheti az alkatrészt!

A hegesztési technológiák alkalmazására szükség van nagyon sok esetben. A különböző fémek egymástól eltérő tulajdonságokkal rendelkeznek, ezért más-más eljárások alkalmazásával lehet a feladatokat hatékonyan megoldani. A hegesztés többféleképpen csoportosítható, célja szerint megkülönböztethető a kötőhegesztés és a felrakó hegesztés. Ha két vagy több munkadarab egyesítését szeretné megoldani, akkor ez kötőhegesztéssel kivitelezhető. Mielőtt azonban sor kerül a kötőhegesztésre, fontos figyelembe venni az alkatrész anyagát és igénybevételét, szerkezeti kialakítását, valamint a meghibásodás okát. Acélok esetében lényeges tényező a széntartalom, öntöttvasnál pedig egyáltalán nem mindegy, hogy rideg az anyag, kisebb hőmérsékleten ömlik meg, vagy hirtelen válik hígfolyóssá. A hozzáértő szakemberek tudják, hogy mikor milyen eljárást szükséges alkalmazni, így biztos lehet a kifogástalan eredményben. A repedt, törött alkatrészeket újra használhatja, ha kötőhegesztéssel megtörténik a felújítás. Az eljárás célja az elemek szilárdságilag kifogástalan egyesítése, amelynek köszönhetően nem kell a régi, bevált eszközöktől megválni.

Hozza rendbe az alkatrészét, és használja igényei szerint, hiszen sokkal költséghatékonyabb megoldás, mint új terméket beszerezni! Kérje cégünk, a Weldtech Hegesztéstechnológiai Kft. segítségét, hogy minél hamarabb sor kerüljön a feladat megoldására! Több éves tapasztalattal vállaljuk a kötőhegesztést, a felrakó hegesztést, és egyéb javítási munkálatok elvégzését is. Informálódjon részletesen felkészült szakembereink tevékenységéről a www.weldtech.hu weboldalon! Kérdezzen tőlünk a kötőhegesztéssel kapcsolatban a 06-34-551555-ös telefonszámon, vagy írjon nekünk a weldtech@weldtech.hu e-mail címünkre, készséggel állunk a rendelkezésére!