Készíti motorkerékpárját a rendszeres közlekedésre? Szükség van néhány alkatrész cseréjére, vagy csak szeretne meggyőződni arról, hogy kifogástalan a kétkerekű állapota? Kiemelt szerepet töltenek be a motorgumik, amelyek ellenőrzésére nagy figyelmet kell fordítani. Ha profikra bízza a motorgumi szerelést, gyorsan juthat kiváló eredményre, és hamar kiderülhet, ha esetleg szükség van más hiba elhárítására.

Motorozáskor nem csak a száguldás öröme fontos, hanem a saját, és mások biztonsága is. Ennek érdekében nem maradhat el a motorgumik alapos vizsgálata, és az időben történő javítás, illetve csere. A gumiabroncs van közvetlen kapcsolatban az úttal, ezért nem lehet túl kopott, elöregedett. A jó minőségen múlik, hogy mennyire tapad jól, ennek hiányában balesetveszélyes a közlekedés. Érdemes gyakran ellenőrizni a gumi nyomását, ugyanis ha ez nem megfelelő, az abroncs gyorsabban elhasználódik. A gumin látható számok jelölik, hogy melyik év melyik hetében gyártották a terméket. Ha 4 évnél régebbi motorgumiról van szó, akkor a tökéletes tapadás érdekében tanácsos lecserélni. Amennyiben kopott, vagy sérült, célszerű szakemberhez fordulni. Bármilyen ok miatt kerül sor a motorgumi szerelésre, tanácsos hozzáértő szerelő segítségét kérni, aki észrevesz más hibákat is. A motorgumi szerelés alkalmával látható többek között a fékek és a lánc állapota, ellenőrizhetők a csapágyak, így bármilyen egyéb probléma merül fel, rögtön megoldható.

Ne feledkezzen meg a motorkerékpár alapos ellenőrzéséről! Vizsgálja át az alkatrészeket rendszeresen, és fordítson nagy figyelmet a motorgumik állapotára! Amennyiben rendellenességet észlel, vagy más ok miatt van szükség motorgumi szerelésre, bízza szakemberekre! Cégünk, a Kék Hold S.E. Kft. nem csak kiváló minőségű gumiabroncsok értékesítésével foglalkozik, hanem motorgumi szereléssel is. Jól felszerelt műhelyben oldjuk meg a feladatokat, minden szerszám és gép a rendelkezésünkre áll, amelyekre szükség van a gyors és precíz munkavégzéshez.

Bármilyen típusú és márkájú motorkerékpárral közlekedik, ránk bízhatja a motorgumi szerelést! Szerezzen bővebb információt a tevékenységünkről, és tekintse meg széles motorgumi kínálatunkat is a www.kekhold.hu weboldalon! Egyeztessen időpontot velünk, és tegye fel a kérdéseit bizalommal a 06-1-2404878-as telefonszámon, vagy küldjön e-mailt az info@kekhold.hu címünkre!