Elérkezett az idő, amikor megtervezheti a saját családi háza kialakítását? Szeretné az elképzeléseit minél rövidebb időn belül megvalósítani? Nem ragaszkodik a hagyományos építkezéshez? Könnyűszerkezetes ház kivitelezésével minden szempontból jól járhat attól függetlenül, hogy az év mely részében kerül sor a munkavégzésre!

A könnyűszerkezetes házak ma már a világon a legelterjedtebb ingatlanok, hiszen rendkívül gyors a kivitelezés, és energiatakarékos fal, tető, födémszerkezet felállítására van lehetőség. A száraz technológiának köszönhetően bármikor sor kerülhet a könnyűszerkezetes ház kivitelezésére. Nem marad víz a falakban, így nem kell a penészesedéstől, a hőhidaktól tartani. A téglaházhoz képest nagyobb belső tér áll rendelkezésre, allergén anyagok pedig nem kerülnek felhasználásra. Ha könnyűszerkezetes ház kivitelezése mellett dönt, elégedett lehet a jó hőszigetelő képességgel, így költséghatékonyan tarthatja fenn az ingatlant a leghidegebb, és a legmelegebb hónapokban is. Annak érdekében, hogy elégedett legyen minden szempontból, célszerű a könnyűszerkezetes ház kivitelezését olyan szakemberekre bízni, akik több éves tapasztalattal, referenciákkal rendelkeznek.

Éljen energiatakarékos, kényelmes, komfortos ingatlanban, amit a saját elképzelései szerint alakíthat ki! Használja ki a könnyűszerkezetes ház kivitelezésének lehetőségét, hiszen számos előnnyel jár ez az építési módszer!

Megbízható segítséggel valósíthatja meg a terveit, ha igénybe veszi cégünk, a City Best Hause Kft. szolgáltatását. Szerkezetkész, félkész, és kulcsrakész könnyűszerkezetes ház kivitelezését egyaránt vállaljuk, és teljes körű szaktanácsadást nyújtunk. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy minél egyszerűbben jusson hozzá biztonságos otthonához. Szerezzen bővebb információt a tevékenységünkről a www.acelhaz.hu weboldalon, és ossza meg velünk egyéni igényeit! Vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-30-3167304-es telefonszámunkon, vagy írjon üzenetet a kanadaigyorshaz@gmail.com e-mail címünkre!