Óvoda választása előtt áll? Szeretne körültekintően tájékozódni, mielőtt beíratja gyermekét az intézménybe? Multikulturális óvodában megismertetik gyermekével a különböző kultúrákat, szokásokat, és angol nyelvű környezetben bonyolítják le a foglalkozásokat, így az idegen nyelv elsajátítására is sor kerül játék közben.

A gyermekek óvodába járnak általában 3 éves koruktól az iskolaérettségig. A szülők feladata, hogy feltérképezzék a lakóhelyükhöz közelebb található intézmények adottságait és jellemzőit. Megismerkedve a lehetőségekkel eldönthetik, hogy milyen óvodába íratják be a gyermeküket. Az emberek többféle szempont alapján mérlegelnek, de egyre inkább fontos számukra, hogy ne csak a távolságot vegyék figyelembe, hanem az intézmény által biztosított nevelési, fejlesztési módszereket is. Egyes óvodák a nyelvtanulás megalapozását tartják lényegesnek, mások pedig egyéb képességek fejlesztését. Multikulturális óvodában mindezekre egyaránt figyelmet fordítanak, ezért érdemes ilyen intézményt választani.

Nagyon fontos, hogy gyermeke megfelelő környezetbe kerüljön, ahol figyelembe veszik az egyéni adottságait, és megkapja azt a fejlesztést szolgáló segítséget, amelyeket később kamatoztatni tud az iskolában. A leglényegesebb szempont, hogy az óvodás az évek során iskolaéretté váljon, megfeleljen a követelményeknek. Ezen kívül nagyon jó, ha az óvoda több területen ad lehetőséget a gyermek képességeinek kibontakoztatására. Multikulturális óvodában sok játék és mozgás közben tanítják a kicsiket egymás tiszteletére, segítésére, a környezettudatos életre.

Ha szeretné, hogy gyermeke olyan multikulturális óvodában fejlődjön, ahol személyre szabott foglalkozásokkal várják, válassza Happy Kids Nemzetközi Óvodánkat! Játékközpontú tantervvel, képességek szerinti fejlesztéssel, színes és élményekkel teli programokkal készülünk a kicsik számára. Multikulturális óvodánkban angol nyelven zajlik a nevelés, és mindent megteszünk annak érdekében, hogy boldog, megértő, kreatív, segítőkész kisgyermekeket tudjunk iskolába engedni. Informálódjon részletesen az általunk nyújtott lehetőségről, multikulturális óvodánk nevelési elveiről a www.happykids.hu weboldalon! Felmerülő kérdéseire örömmel adunk választ, ha keres bennünket a 06-1-3562440-es telefonszámon, vagy az info@happykids.hu e-mail címen!