Hiányos a fogazata? Szeretné a fogproblémáit hosszú távra megoldani? Kérje fogorvos tanácsát, és használja ki a fogpótlások által nyújtott előnyöket!

Az egészséges életmód fontos része a helyes táplálkozás. A megfelelő emésztést segíti az elfogyasztott ételek darabolása, megrágása, ami csak egészséges fogazattal lehetséges. Ajánlott a fogak állapotára már gyermekkorban odafigyelni, és problémamentesség esetén is időszakonként orvosi ellenőrzést kérni. A fogaknak többféle betegségei lehetnek, amelyek nagy fájdalommal is járhatnak. Ez jelentős mértékben nehezíti a mindennapokat, és kellemetlenségeket okoz munkavégzés közben is. A gyulladás, a gócok kialakulása következtében egyéb más egészségi gondok is jelentkezhetnek, ezért nagyon fontos, hogy időben felkeressen egy jó fogorvost. Előfordulhat, hogy a fog eltávolítására van szükség, és ebben az esetben a fogpótlás a megoldás. Amennyiben már több foga is hiányzik, kérhet rögzített, kombinált, vagy kivehető fogpótlást. Attól függően, hogy milyen mértékben hiányos a fogazata, a fogorvos javaslatot tesz Önnek a legmegfelelőbb fogpótlásra. A véglegesen rögzített fogsor előnye, hogy úgy tudja használni, mintha saját fogazata lenne. A kivehető fogpótlás több figyelmet igényel, és eldöntheti, hogy időszakosan rögzíti-e. A kombinált fogpótlás esetében fém és műanyag kombinációjából gyártott részleges lemezes fogpótlás alkalmazására kerül sor. Ha elkészült a fogpótlás, örömmel és nagyobb önbizalommal élheti tovább az életét, és a táplálkozása is rendben lesz. Bizonyára Ön is szívesen mosolyog önfeledten egy szép fogpótlással, és nyugodtabban fogyasztja el a kedvelt ételeit.

Egyeztessen időpontot állapotfelmérésre Fogtündér Fogászati Rendelőnkbe, hogy minél hamarabb sor kerüljön a problémák megszüntetésére! Rögzített, kombinált és kivehető fogpótlásokkal egyaránt foglalkozunk, alapos vizsgálatot követően, és egyéni kérését figyelembe véve biztosítjuk a megfelelő ellátást. Kiemelt figyelmet fordítunk a higiénia biztosítására, így a jelenlegi helyzetben is el tudjuk végezni a szükséges kezeléseket. Tudjon meg többet a különböző fogpótlásokról, és rendelőnk egyéb szolgáltatásairól a www.fogtunderek.hu weboldalon! Keressen bennünket bizalommal a 06-23-356500-as telefonszámunkon, vagy az info@fogtunderek.hu e-mail címen!