Nagy összegeket fizet feleslegesen a fűtésre? Beázott a tető, vagy régi ingatlanban lakik, és szeretné a komoly problémák kialakulását megelőzni? Ha hiányzik a megfelelő tetőszigetelés, vagy építkezés előtt áll, semmiképp sem szabad erről a feladatról megfeledkezni, hiszen hosszú távon nagy összeget takaríthat meg!

Ha új épület kivitelezésére kerül sor, alapvető feladat a tetőszigetelés. A régi ingatlanok esetében azonban nem mindig gondoltak erre, és a hiányosságokra csak később derül fény, amelyeket célszerű minél előbb pótolni. A tetőszigetelés elengedhetetlen a meleg levegő lakótérben való tartása, valamint a beázás, és az egyéb külső hatások elleni védelem miatt. Ha nincs megfelelő tetőszigetelés, bizonyára tapasztalta már, hogy feleslegesen fizet a fűtésre, a meleg nagy része könnyen távozik a házból. Gondot jelenthet az esős, szeles időjárás, amikor fennáll a beázás veszélye. Mindezekről megfeledkezhet, ha gondoskodik a tetőszigetelésről. Lapostető esetében sokkal egyszerűbben összegyűlik a víz, és ha nem került sor a hatékony tetőszigetelésre, ez komoly problémákat okozhat. Egy tökéletesen szigetelt tető jól véd a természeti tényezőkkel szemben, így zord időben is biztonságban érezheti magát. Ha nem lakóépületről, hanem melléképületről vagy munkavégzésre alkalmas ingatlanról van szó, szintén nem szabad a tetőszigetelésről megfeledkezni!

Gondoskodjon a biztonságról, és előzze meg a problémák kialakulását megfelelő tetőszigeteléssel! Akadályozza meg a meleg kiszökését a hideg hónapokban, és a víz bejutását a csapadékos időszakokban! Tetőszigeteléssel 30 éve foglalkozó cégünk, az Aqua-Szig Bt. megbízható segítséget nyújt Önnek, bármilyen épületről van szó. Díjmentesen vállaljuk a helyszíni felmérést, ezt követően adunk árajánlatot. A hő- és vízszigetelést egyaránt ránk bízhatja, precíz munkát végzünk kiváló minőségű anyagok, és korszerű eszközök felhasználásával. Tudjon meg többet a tevékenységünkről a www.minosegitetoszigeteles.hu weboldalon, és keressen minket egyéni kérésével! Hívja bizalommal a 06-20-9341490-es telefonszámunkat, vagy küldjön üzenetet az aquaszig@gmail.com e-mail címünkre!