Gépek, berendezések gyártásával vagy javításával foglalkozik? Szeretné, ha ezek minél hosszabb időn keresztül működnének hiba nélkül? Nagyon lényeges szerepük van a rezgéscsillapítóknak, ezért fontos, hogy elég figyelmet fordítson az alkalmazásukra.

Az ipar szinte minden területén vannak olyan gépek, berendezések, amelyek működtetése során kiemelt szerepet töltenek be a rezgéscsillapítók. Gépalapok, ventilátorok, légkezelők, elektromos készülékek, motorok működtetéséhez, és még sok más esetben nélkülözhetetlenek a rezgéscsillapítók. Ezek különböző méretűek és kialakításúak lehetnek, valamint fontos, hogy kiváló minőségű anyagból készüljenek. A gépek által keltett rezgés enyhítése elengedhetetlen, ugyanis a káros rezgések átadódhatnak más berendezésekre, egyéb munkaállomásokra. Annak érdekében, hogy a rendszerek jól működjenek, és az alkatrészek ne sérüljenek, hosszú időn keresztül töltsék be kifogástalanul a funkcióikat, nem hiányozhatnak a rezgéscsillapítók. Többféle keménységgel rendelhetők, és a célnak megfelelő típust választhatja ki, így könnyen eleget tehet az elvárásoknak. A legjobb megoldás, ha közvetlenül gyártó cégtől rendel, ahol különböző termékek széles kínálatával állnak a rendelkezésére. Ezáltal sok időt és energiát spórolhat, hiszen nem kell az egyes elemeket több helyről beszerezni, mindent megtalálhat egy helyen, sőt lehetősége van egyéni kérés szerint készített kellékeket rendelni.

Bármilyen területen van szüksége rezgéscsillapítókra, nálunk hamar hozzájuthat a megfelelő típushoz! Cégünk, a KTT Kubinszky Tömítéstechnika Kft. rezgéscsillapítók és tömítőelemek hatalmas választékával várja. Hengeres, kúpos, parabolikus, rádiuszos, gömb, láb, holkeres, spulni, és körmös rezgéscsillapítókat egyaránt tudunk biztosítani. Kiváló minőségű, időtálló termékeket nyújtunk a célnak megfelelően. A megrendelt kellékeket igyekszünk minél rövidebb időn belül eljuttatni, így gyorsan, megbízható módon oldhatja meg a feladatokat. Szerezzen bővebb információt a szolgáltatásunkról, és tájékozódjon a szállítási feltételekről is a www.ktt.hu weboldalon! Keressen bennünket bizalommal a 06-99-524270-es telefonszámunkon, vagy írjon e-mailt a ktt@ktt.hu címünkre!