Samott tégla felhasználására kerül sor? Szeretné a vágást minél egyszerűbben és precízebben megoldani? Ipari tevékenységet végez, és rendszeresen szüksége van korszerű, megbízható vágóeszközre? Gyémánt vágótárcsával hatékonyan végezheti a munkáját, és kiváló eredményt érhet el.

Az ipar számos területén van szükség a munkadarabok, az építőanyagok méretre vágására. Csak ezt követően kerülhet sor a megmunkálásra, vagy az azonnali felhasználásra. Rengeteg építőelem található a piacon, amelyek közül mindenki kiválaszthatja a célnak leginkább megfelelő termékeket. A fűtőberendezések, így a cserépkályha és a kandalló, valamint más olyan szerkezetek kivitelezésekor, amelyek esetében nélkülözhetetlen a hőálló anyag, kiemelt szerepet tölt be a samott tégla. Az esztétikus, stílusos megjelenés érdekében nem maradhat el a méretre vágás, amit csak kifejezetten erre alkalmas eszközzel lehet elvégezni. Erre a célra szolgál a gyémánt vágótárcsa, amivel pontosan tudja a feladatot teljesíteni. A kemény, vagy erősen koptató anyagok vágásához elengedhetetlen a speciális vágóéllel rendelkező szerszám. Nem csak a samott tégla, hanem a beton, a kő, és a kerámia vágásakor is szükség lehet gyémánt vágótárcsára. A borsos ár miatt fontos, hogy tisztában legyen azzal, milyen munkák elvégzésére célszerű gyémánt vágótárcsát kézbe venni. A vegyes felhasználású gyémánt vágótárcsával majdnem minden anyag elvágható, de nem szabad a karbantartásról megfeledkezni. Erősen koptató tulajdonságú, más néven abrazív termékek a homokkő, a samott tégla, és a friss beton is, amelyek vágása során élezésre, sűrűbb hűtési szünetekre van szükség. Ettől eltérő tulajdonságokkal rendelkező gyémánt vágótárcsával lehet a gránitot, márványt elvágni. Fontos, hogy más típusú gyémánt vágótárcsát alkalmazzon a kemény, és másikat a puhább anyagok esetén.

Teljesítse az Önre bízott feladatokat gördülékenyen, biztonságosan és hatékonyan! Szerezze be a megfelelő gyémánt vágótárcsát cégünktől, a D+D Duna Holz Kft.-től! Akár samott tégla, akár más anyagok vágására készül, nálunk megvásárolhatja a tökéletes terméket. Informálódjon részletesen a kiváló minőségű munkaeszközeinkről a www.dunaholz.hu weboldalon! Megrendeléssel kapcsolatban, és egyéb kérdéseivel keressen bennünket a 06-30-9964382-es telefonszámon, vagy a dunaholz@gmail.com e-mail címünkön!