Áramellátó rendszer kialakítására kerül sor? Folyamatosan szükség van áramra a munkaterületén? Bizonyára igyekszik mindent megtenni, hogy hatékony legyen a munkavégzés, és biztonságosan működjön az ipari rendszer. A problémák megelőzése érdekében nem maradhat el a túlterhelés kapcsoló elhelyezése sem!

Az ipari területeken nagy szükség van a folyamatos és biztonságos áramellátásra. A korszerű berendezések, és a különböző vezetékek lehetővé teszik ezt, azonban nagyon fontos a túláramvédelem. Többféle eszköz áll rendelkezésre, amelyekkel könnyen kialakítható a biztonságos rendszer. Annak érdekében, hogy az ellátó vezetékekben, és a készülékekben ne keletkezzen nagyobb áram, mint amire méretezve vannak, nélkülözhetetlen a túlterhelés elleni védelem. Ennek a lényege, hogy ha az áramforrás üzemi körülményei mellett fennáll a túlmelegedés veszélye, akkor ez meg legyen akadályozva. Ebben segítenek a túlterhelés kapcsolók, amelyek többféle változatban elérhetőek. Fontos, hogy figyelembe vegye az adott rendszer tulajdonságait, a használt készülékek teljesítményét, és a körülményeket, ugyanis csak így tudja a megfelelő eszközöket telepíteni, majd problémamentesen használni. Ha megbízható túlterhelés kapcsolót keres, érdemes a Danfoss Termikus túlterhelés kapcsoló mellett döntetni. A célnak megfelelően választhatja ki az ideális típust a Danfoss Termikus túlterhelés kapcsolók közül, amivel sokat tehet a biztonságos üzemeltetésért. Szerezzen be mindent egy helyen, amire szükség van az ipari automatika területén!

Akadályozza meg, hogy az áramforrás adott komponenseinek tartósan nagyobb legyen az áramtermelése, mint a megengedett érték! Fordítson nagy figyelmet a túlterhelés elleni védelemre! Cégünk, a SAGA Kereskedelmi Kft. széles kínálatában megtalálhatja a Danfoss Termikus túlterhelés kapcsolókat is. Informálódjon a www.ipariautomatika.com weboldalon, és bármilyen kérdése merül fel, keressen bennünket bizalommal! Hívja a 06-1-2649167-es telefonszámunkat, vagy írjon üzenetet a sales@sagakft.hu e-mail címünkre!