Ha szállítmányozással foglalkozik, tudja, hogy mennyire fontos az árukat időben átadni. Nagyon sok tényezőre szükséges odafigyelni annak érdekében, hogy minden rendben legyen. Ebben segít a tachográf, aminek a használata kötelező ezen a munkaterületen, és a legtöbben már digitális tachográffal indulnak útnak. Váltson Ön is erre a korszerű készülékre, ha pedig adatmentésre, javításra van szükség, kérje profik segítségét!

A szállítási műveletek ellátása egyáltalán nem könnyű, fontos, hogy minden sofőr megfelelően teljesítse a feladatait. A tehergépjárművek vezetői csak nagy felkészültséggel tudnak az elvárásoknak eleget tenni. Ha Ön is ezen a munkaterületen dolgozik, bizonyára tudja, hogy mennyire lényeges a jármű kifogástalan műszaki állapota, és az áruk sérülésmentes, megadott időben történű átvétele és átadása. A digitális tachográf segítségével nyomon követhető, hogy pontosan hol tartózkodik a sofőr a járművel, mikor van szükség pihenésre, és ezt betartotta-e. A digitális tachográf elektronikus úton, pontosan rögzíti a vezetéssel, pihenéssel, és egyéb munkavégzéssel töltött időt, ami lehetővé teszi az egyszerű ellenőrzést utólag is. Tanácsos az adatokat néhány hetente lementeni, ezáltal elkerülhető az adatvesztés. Fontos, hogy mindig jól működjön a digitális tachográf, így nem kell a büntetés miatt aggódni. Célszerű olyan szolgáltatót választani, ahol nem csak a beépítést, hanem minden más feladatot vállalnak, amire szükség lehet a készülék működtetése során.

Tegyen eleget az elvárásoknak, és gondoskodjon a biztonságos munkavégzésről digitális tachográffal! Fordítson nagy figyelmet a helyes használatra, és a rendszeres adatmentésre! Annak érdekében, hogy minden rendben legyen útközben, kérje szakembereink segítségét! Cégünk, a Kunstár és Társa Bt. megbízható megoldást nyújt, bármilyen feladat ellátására van szükség a digitális tachográffal kapcsolatban. Típustól függetlenül vállaljuk a beépítést, az illesztést, a hitelesítést, a javítást, valamint az adatmentést is. Tudjon meg többet a szolgáltatásainkról a www.kunstartachograf.hu weboldalon, és keressen bennünket bizalommal! Hívja a 06-30-4581185-ös telefonszámunkat, vagy írjon nekünk a kunstarbt@globonet.hu e-mail címünkre!