Biztonsági, anyagi, és kényelmi szempontból is nagyon fontos a szakszerű futómű beállítás. Ha a futómű hibájára utaló jeleket tapasztal, vagy sor kerül a gumiabroncsok cseréjére, nem szabad a futómű beállításról megfeledkezni! Tájékozódjon arról, hogy milyen esetekben van erre szükség!

Közlekedésbiztonság és menetkényelem szempontjából kiemelt szerepet tölt be a futómű, mivel ez a szerkezet biztosítja a gépjármű és az úttest között a folyamatos kapcsolatot. A futómű szerkezeti elemei közé tartoznak a jármű haladásával, különböző irányba való mozgatásával kapcsolatos elemek, a lengéscsillapítás, a rugózás, a kerékmeghajtások szerkezete, valamint a stabilitásért felelős elemek is. Bonyolult rendszerről van szó, ami nagyon fontos feladatot lát el, hiszen a helyes futómű beállításon múlik a biztonság gyorsításkor, kanyarodáskor és fékezéskor is. Használat közben számos tényező gyakorol hatást a futóműre, amelyek miatt deformálódások érhetik. Éppen ezért nem maradhat el az alapos ellenőrzés, ha nekiment valaminek, például járdaszegélynek, problémái vannak a kormányzással, kátyúval találkozott, vagy sor került a gumiabroncsok cseréjére. A futómű beállítása jelentős mértékben befolyásolja, hogy az abroncsok milyen mértékben kopnak. A helytelen futómű beállítás nem csak erre van hatással, hanem a gépjármű menetteljesítményére, a fogyasztásra, az utazás kényelmére is, és nem várt kiadásokat eredményezhet. A legjobb megoldás, ha szerviz szakembereihez fordul, akik gyorsan és szakszerűen elvégzik a futómű beállítást Budapesten.

Minimalizálja a gumiabroncsok kopását, gondoskodjon a biztonságról, és maximalizálja a kényelmet utazás közben szakszerű futómű beállítással! Készséggel állunk a rendelkezésére cégünk, az AR-GO Bt. szervizében, ahol lehetősége van teljes körű szervizelést is igénybe venni, valamint a megfelelő típusú, kiváló minőségű gumiabroncsokat beszerezni. Jusson bővebb információhoz a www.ar-go.hu weboldalon, és lépjen velünk kapcsolatba a 06-1-4319407-es telefonszámon, vagy írjon nekünk e-mailt az argoabroncs@t-email.hu címünkre!