Építőipari tevékenységet végez? Olyan szerkezetek kivitelezésével foglalkozik, amelyeket rugalmas, jó fényáteresztő képességgel rendelkező anyagokból tud elkészíteni? Üveghez hasonló, de ennél ütésállóbb terméket keres? Polikarbonát lemezzel megvalósíthatja a terveit!

polikarbonát lemez nagy népszerűségnek örvend az építőipar területén. Ennek az időtálló anyagnak számos pozitív tulajdonsága van. Egyszerűen használható, jó ütésálló és hőszigetelő képességgel rendelkezik, költséghatékony, ugyanakkor látványos megoldást nyújt. Rendkívül széles körben felhasználható alapanyagról van szó. Leggyakrabban olyan helyeken kerül sor az alkalmazására, ahol rendszeresen van szükség víz használatára, mivel legfontosabb tulajdonsága a vízállóság. Kiválóan alkalmas medencefedésre, ideiglenesen és hosszabb távon egyaránt kitűnő megoldást jelent. A fürdőszobában szintén mindenki előnyére válhat a polikarbonát lemez, hiszen esztétikus, igényes, mégis olcsó felületek hozhatók létre, amelyeket könnyű tisztán tartani. Nagyszerű ötlet a zuhanykabint polikarbonát lemezből készíteni, emellett pedig térelválasztóként is kiválóan tölti be a szerepét. Könnyen és gyorsan lehet vele dolgozni, amikor jól jön, hogy a lapok nem átlátszóak. Nem csak a belsőépítészeti tervek megvalósításában jelent segítséget, hanem kültéren is hasznos. A medencefedés mellett télikert kialakításakor, teraszfedésre, tolóajtók gyártására egyaránt alkalmas a polikarbonát lemez. Nem minden esetben szükséges tapasztalt szakember a kivitelezéshez, egy kis gyakorlattal és fantáziával jó ár-érték arányú eredmény érhető el. Bútorok, kerti kiegészítők egyéni elképzelések alapján, és különböző belsőépítészeti megoldások egyaránt megvalósíthatóak.

Bármilyen célra szeretne polikarbonát lemezt beszerezni, forduljon hozzánk! Cégünk, a MetAlCu Trade Kft. kiváló minőségű műanyag termékeket kínál kedvező áron, többek között üregkamrás PC-t, más néven polikarbonát lemezt is. A hidegen is hajlítható, rugalmas, jó hangszigetelő, hosszú élettartamú anyagról részletesen informálódhat a www.metalcu.hu weboldalon. Megrendeléssel kapcsolatban, és egyéb kérdéseivel keressen bennünket a 06-23-530031-es telefonszámon, vagy írjon nekünk a sales@metalcu.hu e-mail címünkre!