Vállalkozást indít, és még nem szerezte be nélkülözhetetlen munkaeszközét, a pénztárgépet? Bővíti a szolgáltatásai körét, vagy csak szezonális munkavégzés során van szüksége online pénztárgépre? Érdemes az online pénztárgép árakról körültekintően tájékozódni, ugyanis lehetősége van új vagy használt készülék vásárlására, és dönthet bérlés mellett is!

Az ellenérték elszámolására alkalmas pénztárgép használata ma már szinte minden területen elengedhetetlen. A működtetésére szigorú szabályok vonatkoznak, bevezetésre került az online pénztárgép, ami folyamatosan küldi a NAV felé a vásárlásokra vonatkozó forgalmi, és a kiállított számláról való adatokat. Fontos, hogy a vállalkozók naprakészek legyenek a változásokat illetően, és eleget tegyenek az elvárásoknak. Ha Ön is olyan munkaterületen tevékenykedik, ahol kötelező az online pénztárgép, szerezze be megbízható forrásból a készülékét! Sokat tehet a gördülékeny, hatékony, gyors munkavégzés érdekében, ha körültekintően választ gépet. Érdemes tanácsot kérni, ha pedig gondot okoz egy nagyobb összeg kiadása, dönthet használt online pénztárgép mellett, vagy kölcsönözhet is. Szezonális szolgáltatás esetén kiváló ötlet a bérlés, hiszen nem Önt terheli a karbantartás, a javítás költsége, és a szezont követően nem szükséges az online pénztárgépet tárolni.

Válassza ki az adott munkaterületen leginkább megfelelő online pénztárgépet nálunk! Kérje cégünk, a Cas-Tech-Trade Kft. munkatársainak segítségét, hogy minél kedvezőbb megoldásra tudjon jutni! Megbízható kézből veheti át a készülékét, és más eszközöket is beszerezhet, amelyekre nagy szükség van a tevékenysége során. Tudjuk, hogy mennyire fontos szempont a költséghatékonyság, ezért nálunk nem csak új, hanem használt gépeket is átvehet, valamint lehetővé tesszük a bérlést is. Tájékozódjon az online pénztárgép árakról, és tekintse meg egyéb termékeinket is a www.penztargepszerviz.hu weboldalon! Bármilyen kérdése merül fel, érdeklődjön a 06-1-3305072-es telefonszámunkon, vagy írjon nekünk a sales@cttservice.hu e-mail címünkre!