A medence tervezése során sokféle szempontot kell figyelembe venni annak érdekében, hogy a végeredmény színtiszta kikapcsolódás legyen. Sokféle gépészeti elemmel lehet teljessé tenni a medencét, melyek mindegyike azt szolgálja, hogy a használat kényelmesebb, a karbantartás pedig egyszerűbb legyen. Ám olyan gépészeti elem is van, ami nélkülözhetetlen annak érdekében, hogy a medence vize mindig kifogástalan legyen, ez pedig nem más, mint a homokszűrős víztisztító berendezés. Mit érdemes tudni egy ilyen gépészeti elem alkalmazásáról?

Az álló vízben, ami folyamatosan ki van téve a napsütésnek, könnyen elszaporodnak az algák, valamint egyéb szennyeződések jelennek meg. Ez kifejezetten veszélyes a fürdőzők egészségére, de emellett a medence látványát is jelentősen rontja, ezért hatékony megoldásra van szükség. A homokszűrős víztisztító berendezés segítségével fenntartható az áramlás és a legapróbb szennyeződések is eltávolíthatóak a vízből. Ez azt jelenti, hogy egy homokszűrős víztisztító berendezés használatával nem szükséges rendszeresen cserélni a vizet, hiszen hosszú időn keresztül lehet tervezni egy adott mennyiséggel.

homokszűrős víztisztító berendezés nagy szűrőteljesítménnyel és erős forgatóerővel jellemezhető, így azokat a szennyeződéseket is képes eltávolítani, melyek leülepednek a medence aljára. Csekély karbantartási igényének köszönhetően kényelmes használatot tesz lehetővé, és hosszú távon számíthatnak rá tulajdonosai. A homokszűrős víztisztító berendezés alkalmazása alapvető közösségi medencék esetén, de otthoni környezetben is hasznos társ.

Ha Ön is szeretné, hogy a medence vize mindig kristálytiszta legyen, a homokszűrős víztisztító berendezés nem maradhat ki a gépészeti elemek közül! Cégünk, a Szavini Kft. szakértői a tervezésben és kivitelezésben egyaránt segítséget nyújtanak, csupán annyi a dolga, hogy megosztja velünk igényeit. Szolgáltatásainkról bővebben tájékozódhat a www.szavini.hu weboldalon, amennyiben pedig szeretne ajánlatot kérni, vagy feltenné kérdéseit, várjuk megkeresését a +36-23-545-310-es telefonszámon és a szavini@szavini.hu e-mail címen!