Családi ház, vagy lakópark építését tervezi, esetleg bővítésre kerül sor? Létesítmény kivitelezését irányítja? A biztonság érdekében kössön építés alatt álló ingatlanok biztosítást!

Bármilyen építkezés elindításakor alapvető fontosságú, hogy rendelkezzen építés alatt álló ingatlanok biztosításával. Nem csak a már felépült, vagy használatba vett ingatlanok biztosítással történő védelme fontos, hanem a még építés alatt álló ingatlanok biztosítása is. Általában egy család legnagyobb vagyoni értéke az a lakóház vagy lakás, amiben laknak. Az emberek azért kötnek lakásbiztosításokat, hogy anyagi védelmük legyen a különböző káresemények esetén. Az építés alatt álló ingatlanok biztosítása lehetővé teszi azt, hogy a munkálatok elvégzése alatt előforduló elemi károk miatt bekövetkezett, helyreállítást fedező kiadások ne az építtetőt vagy a tulajdonost terheljék. Egy lakópark, ipari létesítmény, vagy bármilyen más épület megépítése során jelentős mértékben csökkenti a kockázati tényezőket az építés alatt álló ingatlanok biztosítása. Ha az ingatlan vásárlása, vagy az építkezési beruházás hitelből történik, akkor a bankok kötelező jelleggel előírják, és kérik az építés alatt álló ingatlanok biztosítását. Napjaink szélsőséges időjárása miatt bármikor előfordulhat, hogy a különböző természeti hatások kárt tesznek az építkezésen, vagy az ott tárolt anyagokban. Mindenképp célszerű ez ellen védelmet igénybe venni, és azokat a lehetőségeket kihasználni, amelyeket a biztosítótársaságok nyújtanak.

Tájékozódjon az egyes ajánlatok között, amelyeket legkényelmesebben online tehet meg! Cégünk, a Hungarorisk Kft. megbízható segítséget nyújt a különböző biztosítások megkötéséhez. A www.biztositasvalaszto.hu weboldalon részletesen olvashat az építés alatt álló ingatlanok biztosításáról, és más lehetőségekről is. Online kalkulátor használatával pontos adatokhoz juthat, amennyiben pedig kérdése merül fel, keressen bennünket a 06-1-4540308-as telefonszámunkon, vagy az info@hungarorisk.hu e-mail címen!