Játszótér kivitelezését tervezi, vagy a régi eszközöket szeretné lecserélni? Bárhol kerül sor a tervek megvalósítására, fontos, hogy kiváló minőségű termékeket válasszon, és semmiképp se feledkezzen meg a rendszeres játszótér karbantartásról!

A szabad levegőn való mozgás minden ember számára előnyös. A játszóterek lehetővé teszik a gyermekek számára az önfeledt szórakozást, és a folyamatos fejlődést. Nem csak a bölcsődékben, az óvodákban, és az iskolákban van szükség játszóterekre, hanem a lakóparkokban, a szálláshelyek környezetében, és a kirándulóhelyeken is. Bárhol van lehetősége játszótér kialakítására, vagy a régi eszközök felújítására, cseréjére, érdemes ezt kihasználni, hiszen sokat tehet a gyermekekért és a szülőkért is. Azonban a kicsik biztonsága érdekében nem maradhat el a játszótér karbantartás. Naponta elengedhetetlen a szemrevételezés, amely során észreveheti, ha szándékos rongálás, vagy az időjárási viszontagságok miatt kár érte a játékokat. A kiszálkásodott fa, az eldeformálódott fém, a repedések, a kiálló csavarok, a játékelemek közelébe benyúló faágak, és a szennyeződések is okozhatnak problémákat. Az ütéscsillapító felület minőségének vizsgálata szintén lényeges. Fontos naplóba vezetni, mit talált hibátlan, illetve hibás állapotban, majd a hibákat minél hamarabb elhárítani. Mindezek mellett a játszótér karbantartásához hozzátartozik három havonta a kötőelemek feszességének, a létrafokok stabilitásának, a rovar és gomba kártevőktől való mentesség ellenőrzése, valamint a kopó felületek kezelése. Évenként célszerű akár megbontással megállapítani, hogy a főbb tartószerkezetek és alaptestek jól vannak-e rögzítve, és kifogástalan-e az állapotuk. Minden harmadik évben nélkülözhetetlen játszótér karbantartási lépés a szétszereléssel történő, alapos felületkezelés. Tiszta vízzel, vagy enyhén lúgos tisztítószerekkel, puha kefével vagy ronggyal tisztíthatók a különböző elemek. A játszótér karbantartás nagyon fontos a gyermekek épsége érdekében!

Alakítson ki vidám és biztonságos környezetet a kisgyermekeknek! Kedveskedjen olyan játszótéri eszközökkel, amelyek nagy mosolyt csalnak az arcukra, és lehetővé teszik, hogy hosszú időn keresztül élvezzék a játékot! BIOHÁRS termékeinkkel könnyen megvalósíthatja a terveit, hiszen kiváló minőségű, időtálló játékokat kínálunk kedvező áron. Közületi és lakossági megoldásokkal egyaránt várjuk, valamint sporteszközök, parkberendezések is a rendelkezésére állnak. Hasznos tanácsokat adunk a játszótér karbantartásáról annak érdekében, hogy az eszközök minél tovább feleljenek meg az elvárásoknak. Informálódjon a szolgáltatásunkról, és tekintse meg a tőlünk beszerezhető termékeket a www.biohars.hu weboldalon! Keressen bennünket bizalommal a 06-30-6114617-es telefonszámon, vagy érdeklődjön e-mailben a jatszoterek@gmail.com címen!