Nyaralást tervez, vagy más ok miatt utazik hamarosan? Szeretné kedvencét is magával vinni, de még nem tudja, hogyan oldja meg? Beteg a kisállata, vagy sérülés érte, és segítségre van szüksége a szállítás során? Egyszerűn és biztonságosan kerülhet sor az állatszállításra, ha profikra bízza a feladatot!

A háziállatok nem csupán aranyosak, hanem több szempontból jó hatással vannak az emberekre. Ma már szinte minden család együtt él legalább egy kisállattal. A háziállatok jelenléte ösztönzi a személyiség fejlődését, a másról való gondoskodás képességét, segít az egészség megőrzésében, a családi kapcsolatok, az összetartozás kialakulásában. A legtöbben akkor sem bízzák másra kedvencüket, amikor üzleti útra, kikapcsolódni, vagy nyaralni indulnak. Ilyenkor problémát jelenthet, ha nem áll rendelkezésre az élő állat szállításához nélkülözhetetlen felszerelés, és a megfelelő jármű. Nem kell kisállata társaságáról lemondania, ugyanis lehetősége van az állatszállítást szakemberekre bízni. Ennek köszönhetően gondoskodnak Ön helyett az élő állat szállításához szükséges feltételekről, és kényelmes körülmények között juthat el kedvence is a megbeszélt helyszínre.

Előfordulhat, hogy az állatot sérülés éri, vagy betegsége miatt van szükség orvosi ellátásra. Ilyen esetben főként fontos a biztonságos környezet utazás közben is. Állatmentők segítségével nem okozhat gondot a gyors, megfelelő körülmények között történő állatszállítás.

Ne jelentsen problémát Önnek sem kedvence biztonságos szállítása! Bármilyen ok miatt van szüksége segítségre, vegye fel a kapcsolatot velünk! Több, mint 20 éves tapasztalattal vállaljuk az állatszállítást, az előírásoknak megfelelve nyújtunk gyors, megbízható megoldást. Akár nyaralásról van szó, akár egészségügyi gonddal küzd kedvence, ránk bízhatja az állatszállítást. Szabályozható hőmérsékletű raktérrel rendelkező gépjárművel érkezünk a megadott helyszínre, ennek köszönhetően meleg és hideg időben is jól érezheti magát kedvence. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a lehető legjobb körülmények között utazzon a kisállat, így maximálisan elégedett lehet a szolgáltatásunkkal. Tudjon meg többet a tevékenységünkről a www.tetemszallitasbudapesten.com weboldalon, és hívjon bennünket bizalommal a 06-30-3117788-as telefonszámon!