Egy családi házban, illetve annak környezetében mindig akadnak kisebb-nagyobb felújítási teendők, ám nem mindig alkalmas hozzá az idő. A tavaszi hónapokra jellemző enyhe időjárás kedvező a munkálatokra nézve, így sokan vágnak bele ilyenkor a ház és a kert csinosításába. Az átalakításokhoz általában nagy mennyiségű építőanyagra van szükség, ami bármelyik szakáruházban beszerezhető, a kérdés csak, hogyan lehet hazaszállítani. A megoldás az utánfutó bérlés!

Egy személygépjármű önmagában nem alkalmas arra, hogy nagy mennyiségű téglát, faanyagot vagy éppen vasárut szállítsanak vele, ezért mindenképpen szükséges egy utánfutó. Ennek megvásárlása felesleges plusz költséget jelent, ha csak egy-egy alkalommal van rá szükség, ezért az utánfutó bérlés jelenti a megoldást. Az utánfutó bérlés esetében nem kell számolni illetékkel, adóval és biztosítással sem, ugyanis minden fenntartási költség a bérbeadót terheli. Kényelmes és rugalmas megoldás, hiszen az aktuális igényekre lehet szabni a kölcsönzés minden részletét.

Az utánfutó bérlés során a legfontosabb kérdés, hogy milyen súlyú rakomány szállítására kell megoldást találni, hiszen ennek megfelelően kell meghatározni a teherbírást és egyéb jellemzőket. A szállítani kívánt elemek mérete sem mellékes, hiszen az utánfutók szélessége, hosszúsága és magassága is eltérő. Az utánfutó bérlés során azonban a vontató jármű tulajdonságait sem szabad figyelmen kívül hagyni, hiszen ez is befolyásolja, hogy melyik típus nyújt optimális megoldást.

Elérkezett az idő az átalakításra, és egyszerű, költséghatékony megoldást keres a szállításra? Ha érdekli az utánfutó bérlés, a Glokar Ipari és Szolgáltató Kft.-nél jó helyen jár! Nálunk számos különféle típus közül válogathat, és kedvező feltételekkel veheti bérbe a kiválasztott utánfutót. Az utánfutó bérlés lehetőségeiről mindent megtudhat, ha ellátogat a www.utanfuto.glokar.net weboldalra, ha pedig szeretné igénybe venni szolgáltatásunkat, lépjen velünk kapcsolatba a +36-1- 403-3213-as telefonszámon vagy a galambos.gyozo@gmail.com e-mail címen!