Igyekszik mindent megtenni annak érdekében, hogy minél tovább megőrizze az alkatrészek kifogástalan állapotát? Ipari területen végzi a munkáját, ahol fontos, hogy a rendszerek kiválóan működjenek? Anyagvizsgálattal megállapíthatja, hogy található-e sérülés, hiba az adott termékeken, így időben sor kerülhet a javításra, vagy esetleg a cserére.

Attól függően, hogy melyik iparágról van szó, különböző rendszerek üzemeltetésére van szükség. A hatékony, gördülékeny munkavégzés érdekében elengedhetetlenek a jó állapotú alkatrészek, amelyek maximálisan betöltik a funkciójukat. Ha kiváló minőségű anyagok felhasználására kerül sor a munkadarabok gyártása alkalmával, és felhasználóként nagy figyelmet fordít a helyes működtetésre, valamint a rendszeres, alapos karbantartásra, akkor hosszú időn keresztül állnak a rendelkezésére. Sokat számít a felületkezelés, ami megóvja az elemeket a korróziótól. Mindezek ellenére is előfordulhat, hogy a folyamatos használat, vagy az időjárási viszontagságok, illetve egyéb külső tényezők miatt károsodik egy berendezés, a rendszer egy eleme, vagy esetleg több csővezeték, lemez. Anyagvizsgálattal meg tudja állapítani, hogy ezek mennyire tesznek eleget az elvárásoknak, szükség van-e javításra vagy cserére. Bizonyára fontos, hogy az anyagvizsgálat során ne sérüljenek, ezért célszerű a roncsolásmentes anyagvizsgálat lehetőségét kihasználni. Többféle módszer alkalmazásával kaphat képet, például radiográfiával, folyadékbehatolásos vagy mágnesezhető poros módszerrel. Profi szakemberek végzik az anyagvizsgálatot, így rövid idő alatt juthat eredményre, és nem kell az esetleges roncsolás miatt aggódnia.

Bízza cégünk, a R.U.M. Testing Kft. munkatársaira az anyagvizsgálatot! Bármely ipari területen van szükség az állapotfelmérésre, az alapos anyagvizsgálatra, számíthat a segítségünkre. Olvasson részletesen a különböző eljárásokról a www.rumtesting.hu weboldalon, és keressen bennünket a 06-1-4058934-es telefonszámon, vagy az iroda@rumtesting.hu e-mail címen!