Szeretné nagy biztonságban tudni az autóját? Igyekszik mindent megtenni annak érdekében, hogy a gépjárműve kifogástalan állapotú maradjon, és az alkatrészek minél tovább működjenek problémamentesen? Hatékony autóvédelemmel, egyénre szabható gépjárművédelmi rendszerrel sokat tehet a közlekedési eszközéért!

A gépjármű az egyik legdrágább vagyontárgy, ezért mindenki igyekszik az autóvédelemre nagy figyelmet fordítani. A karosszéria megfelelő védelme, az alkatrészek rendszeres és alapos ellenőrzése, az utastér megkímélése és alapos tisztítása mind hozzátartozik az autóvédelemhez. Egyáltalán nem mindegy az sem, hogy hol parkol, és milyen gyakran teszi ki az autóját az időjárási viszontagságoknak, és más külső tényezőknek. A biztonsági zár használatával, és a parkolóhely gondos megválasztásával sokat tehet azért, hogy illetéktelenek ne tudjanak az autójában kárt tenni. Sajnos ennek ellenére is előfordul rongálás és eltulajdonítás, amit bizonyára szeretne megelőzni. Lehetősége van egyedülálló gépjárművédelmi rendszert használni, amit teljes mértékben egyéni igényei szerint működtethet. Elektromechanikus motortérzárral lezárhatja a motorháztetőt, így a tolvajok számára hozzáférhetetlen biztonsági zónát hozhat létre. A kinyithatatlan motorháztető alatt kerülhet kialakításra a végponti analóg motorblokkolás, amiről szintén érdemes szakemberektől tájékoztatást kérni. Tegyen meg mindent az autóvédelem érdekében, használja ki ezt a lehetőséget!

Gondoskodjon az autóvédelemről motortérbe szerelt komplex rendszerrel! Legyen biztos abban, hogy a gépjárművét a távollétében senki nem tudja eltulajdonítani! Ebben segít Önnek a CARPROTECT hatékony gépjárművédelmi rendszer, amiről munkatársaink részletesen informálják. Többféle megoldás közül választhat egyéni igényei szerint, saját működési profilt alakíthat ki. Rengeteg hasznos tudnivalóhoz juthat hozzá az autóvédelemmel kapcsolatban a www.carprotect.hu weboldalon, és bármilyen kérdése merül fel, készséggel állunk a rendelkezésére. Keressen bennünket a 06-30-6885327-es telefonszámon, vagy küldjön üzenetet az info@carprotect.hu e-mail címre!