Parkok, szabadtéri területek megtervezésével, kialakításával foglalkozik? Szeretné a a települését a látogatók számára vonzóbbá tenni? Esetleg rendezvényt szervez, vagy egyedi ajándékot keres? A homok szobrászat és fa szobrászat alkotásaival különlegessé teheti a környezetét, valamint nagy meglepetést szerezhet.

A települések célja, hogy minél több ember megismerje, és felkeresse az adott lakóhelyet. A városok és a falvak a rendelkezésükre álló szabad területeken igyekeznek minél több parkot, játszóteret, és egyéb szabadidőtöltésre alkalmas területet kialakítani. A növények telepítése mellett egy nagyon jó lehetőség a homok szobrászat és a fa szobrászat alkotásainak kihelyezése. Ezek a művek alkalmasak intézményekben, kiállítótermekben történő, valamint szabadtéri bemutatásra is. A homok szobrászat és a fa szobrászat kevésbé ismert, ezért nem mindennapi látványt nyújtanak az emberek számára. A nagy hozzáértéssel készített, precízen kialakított formák, szobrok mindenhol elnyerik a látogatók tetszését. A különféle művek megrendelhetők, egyéni igények szerint készítik el a szakemberek. A homok szobrászattal és a fa szobrászattal foglalkozó művészek széles kínálattal várják Önt, tanácsokkal is ellátják, és segítenek abban, hogy a kiválasztott helyszínre a legmegfelelőbb szobor kerüljön. Szükség esetén javaslatokat is tesznek attól függően, hogy mi a kiállítás célja, milyen alkalomból kerülnek kihelyezésre a művek, és ki lesz a célközönség. A tárgyak megfelelő elhelyezéséhez is segítséget nyújtanak abban a tekintetben, hogy a legszebb látványt nyújtsák a helyszínre látogatóknak.

Valósítsa meg a terveit a mi segítségünkkel! Ossza meg velünk, mit ábrázoljunk a homok szobrászat vagy a fa szobrászat különleges technikájával! Cégünk, az Ice-Art Bt. több, mint 20 éve foglalkozik jégszobrok készítésével, emellett vállaljuk a különféle szobrok homokból, fából, hungarocellből való alkotását is. Ha rendezvényt szervez, örömmel mutatjuk be a munkánkat. Szerezzen bővebb információt a www.iceart.hu weboldalon, és keressen bennünket a 06-20-9495032-es telefonszámon, vagy az iceart@iceart.hu e-mail címen!