Jó ellenálló képességgel rendelkező tömítőelemre van szüksége? Gyártással vagy javítással foglalkozik, és rendszeresen helyez el ipari szimeringeket? Érdemes az NBR anyagból készült termékek alkalmazása mellett dönteni, hiszen ezek hőmérséklet-tartománya széles, valamint jól ellenállnak a különféle hatásoknak.

Tömítőelemekre szükség van az ipari és a mezőgazdasági környezetben egyaránt. A legtöbb alkalommal fémházzal rendelkező ipari szimeringek alkalmazására kerül sor. Érdemes az NBR anyagból gyártott ipari szimeringek rendelése mellett dönteni, ugyanis speciális kialakításuknak köszönhetően jobban tömítenek a tengelyen, és hatékonyabban védnek a külső szennyeződésektől. Az ipari szimeringek tömítőajka a forgó tengely felületére fekszik fel, miközben rugógyűrű fejt ki nyomó hatást. Fontos, hogy a megfelelő ipari szimering kiválasztásánál gondoljon arra, milyen anyagokkal léphet kapcsolatba a tömítőelem. Az NBR tömítésfajta kiválóan ellenáll az ásványolaj bázisú kenőolajokkal, és a zsírokkal szemben is, ezért a legtöbb esetben ezt a megoldást választják a szakemberek. Legyen Ön is körültekintő, és szerezzen be olyan termékeket, amelyek hosszú időn keresztül tesznek eleget az elvárásoknak! Érdemes online tájékozódni, így sok időt spórolhat, és kényelmesen intézheti a vásárlást.

Ha kiváló minőségű, az igényeinek teljes mértékben megfelelő ipari szimeringre van szüksége, válassza cégünket, a SIB Csapágy Kft.-t! Bármilyen területen szeretne tömítőelemeket felhasználni, nálunk megtalálhatja a tökéletes megoldást. Széles kínálatunkban többféle ipari szimering elérhető, így az NBR anyagból készült termékek is. Célunk, hogy minél egyszerűbben tudja a feladatait ellátni, ezért lehetőséget adunk a kényelmes és gyors ipari szimering rendelésre. Olvasson részletesen a különféle tömítőelemek, és más kellékek tulajdonságairól a www.sib.hu weboldalon! Bármilyen kérdése merül fel, hívja bizalommal a 06-1-2861556-os telefonszámunkat, vagy írjon nekünk a sibkft@gmail.com e-mail címünkre!