Kereskedelemmel foglalkozik? Olyan szolgáltatást nyújt, amely termékei jövedékiadó-kötelesek? Ha szeretné a tevékenységét a kereskedelem területén eredményesen végezni, tájékozódjon arról, hogy mely termékekre vonatkozik ez a szabály, és kérjen jövedéki tanácsadást!

A különböző szolgáltatók sok olyan terméket forgalmaznak, amelyekre vonatkozik ez az előírás. Mielőtt megkezdi a munkáját, kérjen jövedéki tanácsadást annak érdekében, hogy teljes körű információt tudjon szerezni! A jövedéki tanácsadás segítségével megismerheti az Önre vonatkozó jogszabályokat, törvényeket. A jövedéki tanácsadás során részletesen felsorolják a jövedéki árukat, mint például a dohányáruk és az alkohol tartalmú italok. Ezekre külön szabályozás vonatkozik. A törvényi előírásokat fontos betartani annak érdekében, hogy eleget tegyen a kötelezettségének, és ne kerüljön sor büntetésre, eljárásra, a termékek lefoglalására, és nagyobb összegek kifizetésére. Ha igénybe veszi a jövedéki tanácsadás szolgáltatását, akkor elkerülheti ezeket a kellemetlenségeket, és nyugodtan, mindenféle negatív következmény nélkül végezheti a munkáját. A szakemberek készséggel állnak a rendelkezésére, és válaszolnak minden felmerülő kérdésére. A szükséges jövedéki engedélyek beszerzését, a megfelelő nyilvántartást, a bevallások elkészítését illetően egyaránt számíthat segítségre a jövedéki tanácsadás során.

A vállalkozás problémamentes működéséhez szükség van a jövedékiadóra vonatkozó szabályok ismeretére, ezért fontos, hogy erről Ön se feledkezzen meg! Cégünk, a Pro Legal Kft. munkatársai segítenek Önnek, hogy rendelkezzen a mindennapi tevékenységéhez elengedhetetlen információkkal. Ezáltal minimalizálhatja a szabályok helytelen alkalmazásából adódó kockázatokat. A jövedéki tanácsadás során az ügyintézés folyamataival kapcsolatban is támogatást nyújtunk, így gyorsabban és egyszerűbben intézheti a teendőket. Tudjon meg többet a szolgáltatásunkról a www.prolegal.hu weboldalon! Hívja bizalommal a 06-70-9332346-os telefonszámot, vagy küldjön e-mailt az info@prolegal.hu címre!