Az árukészlet szállítása külföldre történik, vagy más országokból kerülnek behozatalra a termékek hazánkba? Szeretné a nemzetközi fuvarozást biztonságosan lebonyolítani? Vegye fel a kapcsolatot egy megbízható céggel, akik több éves tapasztalattal rendelkeznek a nemzetközi áruszállítás területén, és biztosítják a megfelelő méretű járműveket.

A különböző iparágakban szinte mindenhol kiépültek a nemzetközi kapcsolatok. Egyes országok biztosítják a félkész termékeket vagy az alapanyagokat, az alkatrészeket, más országokban pedig történhet az összeszerelés. Az elkészült termékek, gépek importja és exportja egyaránt megtörténhet. Az élelmiszeripar területén is működik a rendszeres áruforgalom. Az egyes üzemek, gyárak, mezőgazdasági ágazatok áruinak szállítására nagyobb tételben, szervezett módon kerül sor. A nemzetközi fuvarozás ezzel a tevékenységgel foglalkozik. A szolgáltatást nyújtó cég a saját gépjárműparkját használja erre a célra. A nemzetközi áruszállítás egy összehangolt, jól megszervezett lebonyolítása az áruk nagy távolságra történő fuvarozásának. A nemzetközi áruszállítás különböző országok között történik, és nagyon fontos, hogy a termékek biztonságban megérkezzenek a kijelölt helyszínre. A nemzetközi fuvarozással foglalkozó cég mindent megtesz annak érdekében, hogy megóvja a szállítmányt, és a megbeszélt, megfelelő időpontban adja át az árukat a célországban. Többek között a nyomkövető rendszer is sokat segít a biztonság megőrzésében, probléma esetén azonnal lehetőség van a segítségnyújtásra.

Kérjen megbízható segítséget a feladatai gördülékeny lebonyolításához! Cégünk, a Szaki Trans Kft. belföldi és nemzetközi fuvarozással, költöztetéssel, veszélyes áru fuvarozással egyaránt foglalkozik. 26 tonna terhelhetőségű járművek állnak rendelkezésre, amelyekkel biztonságosan és gyorsan megoldható a nemzetközi áruszállítás. Többnyire két sofőrrel dolgozunk, ezért rendkívül rövid idő alatt tudjuk az adott távokat megtenni. Tudjon meg többet a tevékenységünkről a www.szakitrans.hu weboldalon, és vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-1-2974764-es telefonszámon, vagy az info@szakitrans.hu e-mail címen!