Üzleti rendezvényt szervez, amelyen szükség van az elhangzottak több nyelvre történő lefordítására? Szeretné, ha minden vendég elégedett lenne, és tökéletesen értené a szöveget? Ebben segít Önnek a szinkrontolmács, aki precízen fordít minimális időbeli eltéréssel.

A konferenciákon, a különböző témájú előadásokon, és más rendezvényeken is szükség lehet az előadók beszédének fordítására. Előfordulhat, hogy más-más nyelven beszélnek a meghívottak, és az előadók anyanyelve is eltérhet egymástól. Ilyen esetekben az egyik legfontosabb feladat szinkrontolmács segítségét kérni. Komoly szakmai tudásra, koncentrációra van szükség, hiszen rendkívül megerőltető feladat a folyamatos tolmácsolás. Nem érdemes kollégát, ismerőst megbízni, aki nem gyakorlott, ugyanis a legtöbb ember számára stresszel jár ez a feladat. A szinkrontolmács folyamatosan fordítja a beszélő szavait, így ha hosszú időtartamról van szó, szükség van legalább két fő munkájára. Sokan gondolják úgy, hogy a szinkrontolmács feladata egyszerű, csak az adott nyelv magas szintű ismerete elengedhetetlen hozzá. Ha nem bízza szakemberre a tolmácsolást, jó eséllyel hiábavaló a jól megírt szöveg, az előadó felkészültsége, mégsem fog a mondanivaló a résztvevőkhöz helyesen eljutni. Célszerű olyan szolgáltató segítségét kérni, ahol a szinkrontolmács komplett felszereléssel érkezik a megadott helyszínre, így a technikai háttérről sem Önnek kell gondoskodni.

Közvetítse az előadó beszédét pontosan, a stílusnak és a tempónak megfelelően! Tegyen meg mindent annak érdekében, hogy ne merüljön fel probléma az esemény lebonyolítása során! Megbízható szinkrontolmácsunk segít Önnek abban, hogy a tervei az elképzelései szerint valósuljanak meg. Komplett felszereléssel nyújtunk színvonalas szolgáltatást, egyéni igényeinek megfelelően, rendszeresen vagy időközönként is a rendelkezésére állunk. Ha gyors és szakszerű fordításra van szüksége, tolmácsgépünkkel egyszerűen juthat kiváló megoldásra. Szerezzen bővebb információt a www.tolmacsgep.com weboldalon, és keressen bennünket bizalommal a 06-30-9871634-es telefonszámon!