Szeretne a régi fűtési módszeren változtatni, vagy új környezetbe költözik? Kiegészítő fűtőeszközre van szüksége, esetleg a nyaralóját igyekszik a hűvös időben is melegen tartani? Számos ok miatt megéri az elektromos fűtés mellett dönteni, és többféle készülék közül választhat egyéni igényei szerint.

Az elektromos fűtés mára sokoldalú, kényelmes, a legegyszerűbben szabályozható fűtési móddá vált, amit egyre többen részesítenek előnyben. Sokan biztosítják a meleget gázzal vagy fával, egyéb anyagokkal, de az egyre inkább növekvő költséges kiépítések miatt kifejezetten okos beruházássá nőtte ki magát az elektromos fűtés. A kiváló minőségű, könnyen szabályozható elektromos fűtőpanel működtetése biztonságos, hatékony és gazdaságos, megjelenése esztétikus, így elégedett lehet minden szempontból. A gázfűtéssel ellentétben állandó az elektromos energia hatásfoka, nem kell a felesleges veszteség miatt aggódni, ugyanis az elektromos fűtés pontosan annyi áramot fogyaszt, amennyit mutat a villanyóra. Nincs karbantartási költség, az évenként kötelező kéményseprő ellenőrzés alól is mentesülhet. Igaz, egy modern gázfűtéses rendszer fogyasztása kedvezőbb, de a kiépítési és egyéb költségek miatt, nem biztos, hogy megéri sok esetben. Ráadásul áramot manapság például napelemekkel könnyű előállítani, gázt viszont nem. Különböző termékek állnak rendelkezésre, amelyek közül egyéni igényei, és az ingatlan adottságai alapján választhat. Többféle típusú és méretű elektromos fűtőpanelek, kifejezetten fürdőszobába tervezett törölközőszárítós radiátorok egyaránt megvásárolhatók. A korszerű kialakításnak köszönhetően jól illeszkednek bármely otthonba. Az innovatív, pontos elektronikus termosztát gondoskodik arról, hogy a hatékonyság maximális, az energiafelhasználás kedvező legyen.

Ismerkedjen meg a legújabb elektromos fűtőpanelekkel, és gondoskodjon egyszerűen az egyenletes, gyors felfűtésről! Cégünk, az Elektrofűtés Kft. széles kínálatában biztos, hogy Ön is megtalálja a célnak leginkább megfelelő terméket. Többféle elektromos fűtőpanel áll a rendelkezésére, elérhető többek között könnyen programozható, WIFI kapcsolattal ellátott készülék is, így bárhonnan figyelemmel követheti a helyiségek hőmérsékletét. Olvasson részletesen az elektromos fűtőpanelekről a www.futes-elektromos.hu weboldalon! Megrendeléssel kapcsolatban, és egyéb kérdéseivel keressen bennünket a 06-20-5900863-as telefonszámon, vagy az info@futes-elektromos.hu e-mail címen!