A takarítás egyik speciális területe a magasban lévő, nehezen elérhető üvegfelületek és burkolatok tisztítása, melyre az alpintechnika kínál megoldást. Ez a módszer azonban nem csak körülményes, hanem költséges is, ezért sokan kutatják az egyéb alternatívákat az ablaktisztítás és homlokzattisztítás terén. Mi az az innovatív megoldás, ami nem csak kiváltja a hagyományos alpintechnikát, hanem számtalan előnyének köszönhetően jóval túlszárnyalja azt?

A Puraqleen technológia egy lágy vizes ablaktisztító rendszer, ami hatékony, gyors és nem utolsó sorban környezetbarát munkát tesz lehetővé. A technológia lényege egy speciális kefe alkalmazásában rejlik, ami egy csőrendszer végére van erősítve, így lehet elérni akár 20 méteres magasságba is, mindezt a legnagyobb biztonságban. Az ablak- és homlokzattisztítás folyamata úgy néz ki a gyakorlatban, hogy nagy nyomással, a kefén keresztül juttatják a felületre a többfázisú szűrésen átesett, tisztított vizet. Ezzel a technológiával időt és energiát lehet megtakarítani, méghozzá úgy, hogy az eredmény makulátlanul tiszta, cseppmentes felület. A homlokzat- és ablaktisztítás ilyen formában a környezetre ártalmas vegyszerek nélkül történik, de ez még nem minden, a munka ugyanis nem csak eredményesebb, de tartósabb is a hagyományos módszereknél. Ennek oka abban keresendő, hogy az ásványianyag-mentes lágyított víz egy olyan védőréteget képez a felületen, ami megakadályozza, hogy az rövid időn belül ismét szennyeződjön.

Ragyogóan tiszta felületekre számíthat, ha a CleanNet Kft. csapatára bízza az ablaktisztítást és homlokzattisztítást! Cégünk elkötelezett híve a környezetbarát megoldások alkalmazásának, így a legmodernebb, Puraqleen technológiát vetjük be munkánk során. Ha érdekli, hogy pontosan mit tudunk nyújtani, látogasson el www.cleannet.hu weboldalunkra, ahol bővebben tájékozódhat a témában! Amennyiben pedig máris igénybe venné szolgáltatásunkat, esetleg kérdése lenne, várjuk megkeresését a +36-30-431-0394-es telefonszámon és az info@cleannet.hu e-mail címen!