Menhelyek, tenyésztők, dísz- és hobbiállat kereskedések sora várja azokat, akik úgy döntenek, hogy szeretnék megosztani életüket egy házi kedvenccel. Az állatok meghálálják a gondoskodást, és rengeteg szeretetet képesek adni a gazdiknak, de sajnos idővel arra is emlékeztetik őket, hogy nekik rövidebb idő jut a földön, mint az embereknek. Fajtól és fajtától függően néhány évet, de akár egy-két évtizedet is eltölthetnek a gazdik kedvenceikkel, ám amikor elérkezik az idő, búcsút kell venni az állatoktól. Természetes, hogy ilyenkor a lehető legkíméletesebb megoldást keresik az érintettek, ez pedig nem más, mint az állathamvasztás.

Sokan úgy gondolják, hogy az állathamvasztás csak azoknak lehet hasznos segítség, akiknek nincs saját kertjük, ahol végső nyugalomra helyezhetnék kedvencük testét. Ám ez a megoldás minden szempontból jobb döntés, mint a temetés, arra ugyanis szigorú szabályok vonatkoznak, körülményes, és nem utolsó sorban lelkileg rendkívül megterhelő. Ezzel szemben az állathamvasztás segítségével hatalmas tehertől szabadulhatnak meg a gazdik, hiszen valamennyi kapcsolódó teendőt szakemberek látnak el. Ez a megoldás teljes körű támogatást jelent a gyászoló gazdiknak, emellett pedig a házi kedvenchez is méltó, az állathamvasztás ugyanis minden esetben egyénileg történik. Az igazán rugalmas szolgáltatók akár házhoz is mennek a mobil készülékekkel, melynek köszönhetően meghitt hangulatot lehet teremteni a végső búcsúhoz.

Ha elérkezett az idő, és kedvence a földi útja végéhez ért, csapatunkra számíthat! Az állathamvasztást Pécsett és környékén vállaljuk, Baranya, Tolna és Somogy megyében is számíthatnak ránk a gazdik. Mi szeretettel és tisztelettel bánunk az állatok testével, hiszen pontosan tudjuk, milyen nehéz időszakot élnek át a gazdik. Amennyiben szeretne bővebben tájékozódni az állathamvasztás menetéről, látogasson el a www.kisallathamvaszto.hu weboldalra, és ha meghozta a döntést, forduljon hozzánk bizalommal! Várjuk hívását a +36-30-330-4782-es telefonszámon, illetve üzenetét honlapunkon keresztül!