Költözés előtt általában az emberek többsége úgy érzi, hogy sosem végez a teendőkkel. Tény, hogy rengeteget a feladat, ezért is fontos, hogy szánjunk elegendő időt a készülődésre. Nem szerencsés, ha két nappal a költöztetés napja előtt kezdünk neki a csomagolásnak, mert kapkodva lehetetlen lesz ésszerűen pakolni. Az alábbiakban ahhoz próbálunk néhány hasznos tippet adni, hogy hogyan érdemes csomagolni.

Először is fontos, hogy a költöztetéshez sok csomagolóanyagra van szükség. Kellenek jó erős dobozok, zsákok, ragasztó, de rendkívül hasznosak a tömőanyagok is. A pakolás során fontos, hogy figyeljünk oda az egyes csomagok súlyára! Ha a dobozt telepakoljuk nehéz tárgyakkal, például könyvekkel, könnyen leszakadhat és fennakadást okozhat a költöztetéskor. Ha már elég nehéznek ítéljük a dobozt, akkor már csak könnyű dolgokat tegyünk bele! A zsákokat csak kis súllyal rendelkező, puha dolgokkal, például ruhákkal töltsük meg. A kipakolást nagyban megkönnyíthetjük, ha a dobozokra ráírjuk, hogy melyik helyiségbe valóak, így egyből oda kerülhetnek az új lakásban. Ha egy csomagba törékeny dolgok kerülnek, ne sajnáljuk belőle a tömőanyagot! A párnák, ágyneműhuzatok is remekül használhatóak ilyen célra. A költöztetés utáni napokat könnyíthetjük meg azzal, hogyha tudjuk, hogy mit rejtenek a csomagok. Erről érdemes egy listát vezetni, hogy ne kelljen keresgélni, ha szükségünk van valamire.

A gördülékeny költöztetéshez a bútorok előkészítése is fontos: amit lehet, szereljünk lapra, a nem szétszedhető szekrények ajtaját ragasszuk le, hogy ne nyíljanak ki! A polcokat is érdemes eltávolítani, hogy ki ne csússzanak véletlenül.

Ahhoz, hogy a költöztetés zökkenőmentes legyen, ésszerű pakolásra és profi csapatra van szükség. Amennyiben Ön még nem találta meg az ideális céget a költöztetéshez Budapesten, a legjobb helyen jár! Látogasson el honlapunkra, a www.koltoztetes-butorszallitas.hu oldalra, ahol bővebb információt talál rólunk! Ha kérdése van, vagy ajánlatot szeretne kérni a költöztetés árára, keressen minket a +36-(1)-399-0702-es telefonszámon vagy a butortefu@gmail.com e-mail címen!