Felújítja a létesítményét, így lecseréli a régi berendezést is? Nagy szükség van az intézményében, vagy a cégénél olyan helyiség kialakítására, ahol mindenki kényelmesen átöltözhet, és biztonságban tárolhatja a ruházatát, az értékeit? A fém öltözőszekrények minden területen eleget tesznek az elvárásoknak, ha a helyiség adottságainak, és az egyéni igényeknek megfelelő méretű, kialakítású bútorok kerülnek elhelyezésre.

Az öltözőszekrény legfőbb feladata a tárolás és a védelem. A fürdőkben, az uszodákban, a sportlétesítmények, és a különböző intézmények területén egyaránt szükség van ezekre a zárható berendezési elemekre. Rengeteg munkahelyen cserélnek ruhát, cipőt a dolgozók, így ezeken a helyeken is gondoskodni kell a biztonságról. Mindenki szeret kényelmesen átöltözni, és nagyon fontos, hogy ne csak a ruhák, hanem az egyéb értékek miatt se kelljen aggódni. Erre a célra szolgálnak a fémszekrények, amelyek könnyen zárhatóak, maximális biztonságot nyújtanak. Különböző méretű és kialakítású öltözőszekrények állnak rendelkezésre, Ön döntheti el, hogy az egyes elemek milyen tulajdonságúak legyenek. Annak megfelelően, hogy gyermekek vagy felnőttek számára tökéletes fém öltözőszekrényekre van szükség, és mennyien használják egyszerre, más-más típusú termékek közül választhat.

Biztosítsa az értékek megőrzésére alkalmas berendezést a körülményeknek megfelelően! Vegye figyelembe, hogy mennyien szeretnék az öltözőszekrényt egyszerre használni, és válasszon olyan terméket, ami minden szempontból eleget tesz az elvárásoknak! Cégünk, a d. Projekt Bútor Kft. többféle típusú fémszekrényt biztosít, így könnyen hozzájuthat a tökéletes szerkezetekhez. Bárhol, és bármekkora helyiségben szeretné ezeket elhelyezni, a mi segítségünkkel tökéletes megoldásra juthat. Fém lábakkal, vagy tele lábazattal, szellőzőnyílásokkal ellátva egyaránt átvehetők a fém öltözőszekrények. A zárhatóság megoldható kulccsal, lakattal, érmével, vagy főkulccsal, és többféle lehet az ajtók színe is.

Tekintse meg az elemjegyzéket, és tudjon meg többet a tőlünk megrendelhető fémszekrényekről a www.projektbutor.hu weboldalon! Forduljon hozzánk egyéni kérésével, és felmerülő kérdéseivel a 06-22-503821-es telefonszámon, vagy a projektbutor@projektbutor.hu e-mail címen!