Otthona külterének burkolását tervezi, és még nem találta meg a megfelelő anyagot? Örömmel emlékszik vissza a gyermekkorára, amikor sok időt töltött kockakövekkel burkolt környezetben? Ha szeretne időtálló, esztétikus, ugyanakkor bármikor könnyen változtatható burkolatot, érdemes a bontott bazalt kiskockakő mellett dönteni.

A régi időkben szinte kizárólag kőből készültek az utak, a nagyobb és a kisebb kockaköveket egyaránt gyakran alkalmazták a későbbi években is. A kiskockakövet sokan macskaköves burkolatként említik, ami sokak szerint onnan ered, hogy a kiskocka burkolókő mérete nagyjából akkora, mint egy házi macska fejének mérete. Napjainkban is sok helyen döntenek a bontott bazalt kiskockakő felhasználása mellett, hiszen mutatós, tartós eredményt lehet vele elérni. A bontott bazalt kiskockakő lerakásához sajátos ismeretekre van szükség, fontos, hogy szakember végezze a munkálatokat. Nem csak esztétikai szempontból lényeges, hogy kifogástalan munkavégzésre kerüljön sor, hanem a felület funkcióját tekintve is. A gépjárművek, a gyalogosok, és a kerékpárosok számára más-más kőburkolat tervezésére van szükség, hiszen eltérő a követelmény, az igény. Az egyenetlenségen, az elemek formáján, a hézagokból adódó szintkülönbségen múlhat, hogy mennyire biztonságos az adott burkolat. A terhelés meghatározza a kőburkolat alapját, amihez szintén elengedhetetlen a hozzáértés. A bontott bazalt kiskockakövek kivitelezésekor is nélkülözhetetlen a szakértelem, mivel az óriási bazalttömbökből lehet az aprócska köveket méretre vágni. Ha szeretné otthona környezetét egyedi burkolattal díszíteni, Ön a felelős a települése korszerűsítéséért, vagy útburkolatok kivitelezésével foglalkozik, megéri a bontott bazalt kiskockakő alkalmazása mellett dönteni.

Szerezze be megbízható kézből, kedvező áron a megfelelő mennyiségű bontott bazalt kiskockakövet! Több, mint 20 éve sikeresen működő Bolyóskő vállalkozásunk többféle burkolóanyagot kínál, így a bontott bazalt kiskockakő is kapható nálunk. Jusson bővebb információhoz a www.bolyosko.hu weboldalon, és keressen bennünket bizalommal a 06-20-9451794-es telefonszámon, vagy a bolyoszoltan4@gmail.com e-mail címen!