Kellemesen pihentető, relaxáló zuhanyzásra vágyik a hosszú napok végén? Fürdőszobája kialakítását vagy felújítását tervezi, és ennek megfelelően keres terméket? Érdemes az 5 funkciós zuhanypanel előnyeit kihasználni, hiszen így nem csak kényelmesen tisztálkodhat, hanem kikapcsolódhat a zuhany alatt.

Reggelente egy zuhany tökéletesen felfrissít, lefekvés előtt pedig pihentet és megnyugtat. A forró vizes zuhany segít a feszültség levezetésében, a stresszoldásban, a légutakat szabaddá tenni, valamint lazítja a fáradt izmokat. A hideg vizes zuhany nem annyira kellemes, viszont elűzi a fáradtságot, éberebbé tesz mentálisan. A meleg és a hideg víz váltogatása pedig élénkíti a vérkeringést, simábbá, fiatalosabbá teszi a bőrt. Rengeteg zuhany típus közül lehet választani, így biztos, hogy Ön is megtalálja az igényeinek legmegfelelőbb terméket. A zuhanypanel beépítése egyszerű, többféle változat közül válogathat. Ha még nem ismeri az 5 funkciós zuhanypanelt, itt az ideje, hiszen egy remek megoldásról van szó. Különböző módon használhatja, a masszázs funkciónak köszönhetően nem csak tisztálkodásra, hanem relaxálásra, gyógyulásra, pihenésre is kiválóan alkalmas.

Frissüljön fel a fárasztó, munkával teli hétköznapokon! Rendezze be a fürdőszobáját úgy, hogy itt mindig jól érezze magát! Tőlünk beszerezheti a minden szempontból kiváló, kényelmet nyújtó 5 funkciós zuhanypanelt akár króm színben is. Ez a nagyszerű termékünk trópusi és szaunazuhanyként is működtethető, valamint lehetőség van oldalsó masszázsra is. Többféle színben, polcos+szauna kivitelben elérhető 5 funkciós zuhanypanelek állnak a rendelkezésére, de választhat vízeséssel, vagy egyéb kiegészítővel is zuhanypanelt. Bármilyen elképzelését szeretné megvalósítani, cégünk, az MR SZANITER Kft. kínálatában biztos, hogy rátalál a tökéletes megoldásra. Tekintse meg magas minőségű termékeinket a www.akcioskadak.hu weboldalon, felmerülő kérdései esetén pedig hívja a 06-70-5481117-es telefonszámunkat, vagy írjon az akcioskadak@gmail.hu e-mail címünkre!