A konténerek sokféle helyzetben bizonyulnak hasznos társnak, hiszen hatalmas mennyiségű szóródó anyagot, bontási hulladékot vagy éppen nagyobb darabos lomot tudnak elnyelni. Mozgatásuk azonban még üresen is kihívást jelentő feladat, méretüknél és súlyuknál fogva ez speciális megoldást követel. Erre a célra szolgálnak a konténeremelők, melyek segítségével egyszerűvé és maximálisan biztonságossá tehető a konténerek mozgatása.

konténeremelők többféle változatban érhetőek el, így alaposan meg kell fontolni, hogy milyen típusú, illetve mekkora kapacitású modell jelent optimális megoldást. Szintén nem elhanyagolható szempont a gyártó, a megbízható működés érdekében ugyanis csak a legkiválóbb cég gyártmányai közül érdemes válogatni. Szakmai berkekben széles körben ismertek és elismertek a Marrel konténeremelők, amik mindent tudnak, amire szükség lehet egy ilyen berendezéssel kapcsolatban.

A Marrel korszerű gyártmányainak hátterében magas nyomású hidraulika áll, míg a robusztus szerkezetről színvonalas alapanyagok gondoskodnak. A konténeremelők állandó magas teljesítménnyel üzemelnek, hosszú élettartam jellemző őket, ugyanakkor minimális karbantartási költséggel üzemeltethetőek. A Marrel nagy gondot fordít arra, hogy gyártmányai eleget tegyenek a speciális vásárlói igényeknek, így azok rendkívül sokoldalúak. A termékskála kifejezetten széles, egykaros teleszkópos, törhető gémes és karos lengőgémes, valamint kétkaros fix és teleszkópos konténeremelők érhetőek el a Marrel kínálatában, így biztos, hogy minden érdeklődő megtalálja a célnak megfelelő modellt.

Szeretne többet megtudni a Marrel konténeremelők professzionális megoldásairól? A GIF Modul Kft. szakértői segítenek eligazodni a lehetőségek között, hogy hatékonyabbá tehesse a mindennapi munkát! Látogasson el www.gifmodul.hu weboldalunkra, ahol mindent megtudhat az általunk biztosított termékekről és szolgáltatásokról, a témában felmerülő kérdéseit pedig tegye fel bátran elérhetőségeink egyikén! Rendelkezésére állunk a +36-28-545-530-as telefonszámon és a mail@gifmodul.hu e-mail címen!