Nem jut fény a fürdőszobájába, a folyosóra, vagy más területre az ingatlanában? Szeretné a mesterséges világítást mellőzni? A korszerű megoldásoknak köszönhetően lehetősége van fénycsatorna beépítésére, amivel könnyen eljuttathatja a természetes fényt a legsötétebb helyiségekbe is.

A természetes fényforrás biztosítása minden ingatlan esetében fontos. Családi házakban, lakóépületekben főként lényeges, hogy minél több ablak beépítésére kerüljön sor. Különböző anyagokból készült, egymástól eltérő méretű, színű és típusú nyílászárók állnak rendelkezésre, így mindenki megtalálhatja a számára tökéletes termékeket. Vannak azonban olyan helyzetek, amikor nincs lehetőség az ablaknyílás kialakítására, mégis nagy szükség lenne a természetes fényre. Ilyenkor érdemes a fénycsatorna beépítést választani, hiszen ezáltal a kis méretű, elzárt terekbe is bejuthat a szabadból érkező fény. Akár fürdőszobáról, tárolóhelyiségről, akár folyosóról van szó, kiváló minőségű, hatékony és esztétikus Velux fénycsatorna beépítéssel kitűnő eredményre juthat. A fénycsatorna harmonikusan illeszkedik a tetőbe, kisebb és nagyobb távolságok esetén egyaránt alkalmazható.

Biztosítsa a természetes fény bejutását egyszerűen, az ingatlan minden területén! Oldja meg a feladatot olyan helyeken is, ahol nincs helye az ablakoknak! Cégünk, a BAU-LUXUS Kft. szakemberei több éves tapasztalattal vállalják a fénycsatorna beépítést. Többféle típusú Velux fénycsatorna beépítésére van lehetőség annak megfelelően, hogy pontosan hol, mekkora szakaszon szeretne a természetes fény beáramlásáról gondoskodni. A korszerű eszközöknek, és a praktikus kiegészítőknek köszönhetően esztétika és hatékonyság szempontjából is kiváló eredményt érhet el. Tájékozódjon részletesen a Velux fénycsatorna beépítésről, és tekintse meg más termékeinket is a www.tetoablakbeepites.hu weboldalon! Lépjen velünk kapcsolatba, és ossza meg egyéni igényeit a 06-20-9134484-es telefonszámunkon, vagy a bau.luxus@t-online.hu e-mail címünkre küldött üzenetében!