Fürdőszoba berendezését tervezi, és szeretne olyan mosdópultot választani, ami minden szempontból megfelel az igényeinek? Akár otthona, akár szálláshely, intézmény vagy létesítmény helyiségéről van szó, érdemes a Corian mosdópultok mellett dönteni. Esztétikailag, időtállóságot tekintve, és más tényezőket illetően is elégedett lehet, ha Corian termékekkel gazdagítja a környezetét.

Corian termékek egyre szélesebb körben ismertek, és nagy népszerűségnek örvendenek, hiszen számos pozitív tulajdonságuk van. Ha vizes helyiségek kialakítására, vagy konyhapultra, recepciós pultra van szükség, a legjobb döntés a környezeti hatásoknak, a fokozott használatnak kiválóan ellenálló, esztétikus akril anyagot választani. A fényes, sokféle színben készülő felületek különlegessé tesznek minden teret. Bárhol készül fürdőszoba berendezésére, vagy a régi elemek cseréjére, megéri a Corian mosdópultot beépíteni:

  • Könnyen tisztán tartható, mivel nem szívja magába a szennyeződéseket.

  • Kitűnően ellenáll a külső tényezőknek, így nem rozsdásodik, penészesedik.

  • Időtálló és esztétikus.

  • Masszív és strapabíró.

Rengeteg időt és energiát spórolhat meg, ha Corian termékeket használ, hiszen nem kell a makacs vízkőfoltokkal megküzdenie. Egyedi fürdőszobát alakíthat ki otthon, ha pedig vendégek ellátására alkalmas helyiséget rendez be, szintén a legjobb megoldás Corian mosdópultokkal készülni.

Válassza a Corian mosdópultokat vizes helyiség kialakításakor! Használja ki a Corian termékek rengeteg előnyét, és biztosítson stílusos, könnyen tisztán tartható környezetet! A Solymosi Team szakembereiként magas színvonalú szolgáltatást nyújtunk kedvező áron, több éves tapasztalattal vállaljuk a Corian mosdópultok készítését. Egyéni igényeinek megfelelően biztosítjuk a Corian termékeket, többféle szín közül válogathat, így az adott helyiségbe tökéletesen illő berendezéshez juthat hozzá. Tudjon meg többet a sokoldalú akril anyagról, és a tevékenységünkről a www.solymositeam.hu weboldalon! Ossza meg velünk egyéni elképzeléseit, és tegye fel a kérdéseit bizalommal a 06-30-9145747-es telefonszámon, vagy a solymi@t-online.hu e-mail címen!