Sportrendezvények szervezésével, lebonyolításával foglalkozik? Szeretné a résztvevőket egyedi ajándékkal jutalmazni? Nem kell sokáig keresnie a megfelelő ajándékokat, ugyanis többféle dísztányér közül választhat egy helyen, amelyeket gravíroztathat is.

Minden sportesemény egy különleges alkalom, amikor a sportolók bebizonyíthatják a felkészültségüket. A nagy küzdelem után díjazásra kerül sor annak megfelelően, hogy ki milyen eredményt ért el. Vannak olyan rendezvények, ahol csak a legkiválóbb személyeket jutalmazzák, míg más eseményeken minden résztvevő kap valamilyen ajándékot. A szervezőknek külön gondot jelent, hogyan szerezzék be a meglepetéseket, és milyen tárgyakat válasszanak. A dísztányér közkedvelt, gravírozással is megrendelhető. Igény szerint kérheti Ön is ezt az eljárást, tetszőleges szöveg kerülhet a dísztányérra. Az egyedi dísztányér átadása nagyszerű megoldás, kifejezi a rendezők háláját és elismerését. A dísztányér mindenki otthonába kihelyezhető, és szép emlékül szolgál az egykori eseményről. Kifejezetten a dísztányérnak tervezett, speciálisan kialakított tartóban még elegánsabban mutat az ajándék, ezért érdemes ezt a lehetőséget kihasználni. Amennyiben Ön sporteseményre készül, sok időt és energiát spórolhat meg, ha nem kell a jutalmak keresésével, elkészítésével foglalkoznia, hanem egyszerűen leadhatja a rendelését, és a kérésének megfelelő termékeket átveheti rövid időn belül.

Különféle dísztányérok közül választhat egyéni elképzelései szerint cégünk, a Szabadi Sport Gravír Kft. webáruházában. 1990 óta sikeresen működő családi vállalkozásunk egyedi grafikákkal ellátott termékeket is kínál kedvező áron. Nem csak a dísztányérokat szerezheti be tőlünk, hanem tányér tartókat, tányér dobozokat is, amelyekben jól mutatnak a különleges ajándékok. Tekintse meg széles választékunkat, és tudjon meg többet a tevékenységünkről a www.sportgravir.hu weboldalon! Egyedi kéréseivel, és felmerülő kérdéseivel keressen bennünket a 06-1-4221778-as telefonszámon, vagy a sportgravir@t-online.hu e-mail címen!