Lakóházak, ipari létesítmények, vagy más típusú épületek kivitelezésével foglalkozik? Szeretné, ha biztosítási védelem alatt lenne az építkezés, és a felépült, értékes ingatlan? Gondoskodjon erről építőipari kivitelezések teljes körű vagyonbiztosításával!

Az építőipari tevékenységek során, a gépek működésében, és az emberek munkavégzése közben is előfordulhatnak problémák. Egy hirtelen műszaki meghibásodás, vagy figyelmetlenség bármikor okozhat akár súlyos balesetet is. Ezekre az esetekre célszerű építőipari biztosítást kötni, ami fedezi a keletkezett kár összegét. A balesetek során személyi sérülés is történhet, ami hosszan tartó gyógyulást, munkaképtelenséget idézhet elő a munkavállalóknál. A balesetet elszenvedett szakember jogosan tarthat igényt a kártérítésre, amit a munkáltató könnyebben meg tud téríteni, ha rendelkezik építőipari biztosítással. Egy nem várt esemény, mint például egy gép meghibásodása megnövelheti a kivitelezés idejét, ami miatt az építtető szintén kárt szenvedhet el. A nagy mennyiségű és sokféle anyag beépítése során, valamint a működő berendezések, gépek használata közben szintén adódhat probléma, aminek akár súlyos következménye is lehet. Annak érdekében, hogy a munkafolyamat közben keletkezett károk kifizetésre kerüljenek, mindenképp szükséges építőipari vagyonbiztosítást kötni. Nagyon fontos az építés alatt álló, majd a már elkészült épület, mint vagyontárgy bebiztosítása is. Az időjárási viszontagságok váratlan káreseményeket okozhatnak, amelyekkel szemben szintén védelmet nyújthat az építőipari vagyonbiztosítás.

A legjobb megoldás, ha felveszi a kapcsolatot egy biztosítási tanácsadó céggel, akik foglalkoznak építőipari kivitelezések teljes körű vagyonbiztosításával. A szakemberektől megkapja a tájékoztatást, megismerheti a pontos feltételeket, és igénye szerint megkötheti a szerződést. Ha építőipari biztosítás mellett dönt, nem érheti olyan kellemetlen meglepetés, hogy saját forrásból kell finanszíroznia a károk helyreállítását.

Tájékozódjon részletesen erről a lehetőségről a www.mernokbiztositas.hu weboldalon, és kérje bizalommal cégünk, a Hungarorisk Kft. munkatársainak segítségét! Bármilyen kérdése merül fel, készséggel állunk a rendelkezésére a 06-1-4540308-as telefonszámon, vagy a hrisk@hungarorisk.hu e-mail címen!