Építkezési munkálatokat folytat, és szeretné a baleseteket megelőzni? Gyár, vagy üzem területén igyekszik a munkavégzés során a problémák kialakulását megakadályozni? Figyelmeztető táblákkal, és jól látható tiltó táblákkal gondoskodhat a biztonságról.

Az ipari területeken vannak szabályok, és működnek intézkedések, amelyek védik az ott dolgozók testi épségét, megkönnyítik a balesetmentes munkát. A figyelmeztető tábla és tiltó tábla a védelmet segítik, ezért nélkülözhetetlen az alkalmazásuk. Kívülálló számára egyértelmű figyelmeztetést adnak arra vonatkozóan, hogy ez zárt terület, és milyen veszéllyel járó tevékenységek vannak az ipari részlegen. A munkavállalókat is fontos emlékeztetni, hogy munkájuk során kövessék az előírásokat, és vegyék figyelembe a lehetséges veszélyforrásokat. A figyelmeztető táblákat, valamint a tiltó táblákat jól látható helyre kell elhelyezni, hogy mindenki számára észrevehetőek legyenek. Ezek az eszközök figyelemfelhívóak, feltűnőek annak érdekében, hogy a használatuk elérje a célt. Különböző méretben beszerezhetőek, attól függően választhatja ki a megfelelő termékeket, hogy hol, és pontosan milyen jelölésekre van szükség. A figyelemfelkeltő táblák és a tiltó táblák alkalmazása mindennapos, és előírás is a munkáltatók számára. A különböző veszélyekre figyelmeztető táblák jelezhetik többek között a mérgező anyagok jelenlétét, sugárveszélyt az adott területen, vagy gépek mozgó alkatrészeinek működését. Az eszközök segítségével könnyebben megelőzhetőek a munkahelyi balesetek, és elkerülhetőek a személyi sérülések. A problémamentes munkavégzés mindenki érdeke, a munkáltatónak, és a dolgozóknak egyaránt. A tiltó táblák óvatosságra intenek, így elkerülhetőek azok a helyzetek, amelyek súlyos kárral, vagy sebesüléssel járnának.

Szerezze be könnyen a célnak megfelelő táblákat! Cégünk, a Safety 2002 Kft. kiváló minőségű, időtálló termékeket biztosít egyéni igényei szerint. Széles kínálatunkat megtekintheti a www.munkavedelmitabla.hu weboldalon. Vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-70-8660850-es telefonszámon, vagy az info@munkavedelmitabla.hu e-mail címen!