Egy étteremben, hotelben vagy éppen wellness központban az első és egyben legfontosabb szempont a vendégek elégedettsége, hiszen ez határozza meg a forgalmat. A látogatókra sokkal több körülmény van hatással, mint azt elsőre gondolnánk, így olyan részletekre is ügyelni kell, mint a szolgáltatásokhoz kapcsolódó textíliák, például törölközők, asztalterítők tisztasága. Ez azt jelenti, hogy az sem mindegy, milyen berendezések állnak rendelkezésre a mosáshoz, hiszen közvetetten, de ezek is hatással vannak arra, hogy milyen kép alakul ki a vendégekben a létesítményről.

Nem kérdés tehát, hogy egy jó vezető gondoskodik arról, hogy megbízható mosodaipari berendezések álljanak rendelkezésre a mindennapi munkához. Ugyanakkor a beszerzés anyagi vonzatát sem lehet figyelmen kívül hagyni, ilyen megközelítésből pedig egyértelműen a használt mosodaipari berendezések jelentik a legjobb választást. Használt mosodaipari berendezések vásárlásával rengeteget lehet spórolni, így más területeken is fejleszthető a vállalkozás, egy ilyen döntés tehát kifejezetten tudatos vezetőre vall.

A használt mosodaipari berendezéseknek alacsony az áruk, de teljesítményt, felszereltséget tekintve ugyanolyan magas minőséget képviselnek, mint új társaik, csupán annyi a különbség, hogy egyszer már szolgáltak valahol. Természetes, hogy a használt mosodaipari berendezések tökéletes állapotban kerülnek újra forgalomba, hiszen gondos ellenőrzésnek, szükség szerint felújításnak vetik alá azokat. Célszerű olyan helyen bonyolítani a beszerzést, ahol a használt mosodaipari berendezések vásárlása esetén is jár garancia, hiszen ez is alátámasztja a megbízhatóságot.

Ha beszerzés előtt áll, és ár-érték arányban a legjobb megoldást keresi, ismerje meg, milyen használt mosodaipari berendezések kaptak helyet a DORMOS Kft. kínálatában! Biztos lehet benne, hogy jó döntést hoz, ha nálunk vásárol, hiszen nem csak a választásban segítünk, de a későbbiekben is számíthat ránk, ha elérkezik a karbantartás ideje, vagy javításra van szükség. Tevékenységünkről bővebben tájékozódhat a www.dormos.com weboldalon, amennyiben pedig aktuális készletünk felől szeretne érdeklődni, várjuk megkeresését a +36-30-931-1449-es és a +36-30-851-2228-as telefonszámon, illetve a dormoskft@gmail.com e-mail címen!