Települése szépítésével foglalkozik? Zöldövezetek kialakítása a feladata? Szeretné az ingatlana környezetét még szebbé tenni? Kérje népszerű faiskola munkatársainak segítségét, akik hasznos tanácsokkal látják el, és egészséges, szép növényeket biztosítanak!

Egyre több a nagy beruházás napjainkban, és sokan dolgoznak ipari területeken. A hatalmas épületek környezetét emberbarátabbá lehet varázsolni, ha faiskola növényeinek elültetésére kerül sor. Néhány díszfa vagy szép bokor barátságosabbá teszi az épülettömbök által nyújtott látványt. A gyárak, üzemek dolgozói örömmel csodálják a munkahelyük mellett a faiskolából származó, zöld növényekkel beültetett parkokat. A bevásárlóközpontok közelében is előnyös a parkosítás. A nagyobb parkolókban lehetőség nyílik arra, hogy faiskola díszfáit, cserjéit telepítsék. A nagyra növő fák lombkoronájukkal árnyékot biztosítanak, és pihentetően hatnak az ide látogatókra. A sövények ültetése is egyszerűen megoldható, ha faiskolából szerzi be az élőlényeket. A faiskola nem csak a városok, és a nagyobb települések lakóit szolgálja ki, hanem a kisebb falvakban élők számára is lehetővé teszi a különleges növények ültetését. Válasszon óriási kínálatból, és tegye szebbé a családja mindennapjait!

Ha Ön vendéglátással foglalkozik, bizonyára törekszik arra, hogy a vendégek minél szebb környezetben tudjanak pihenni. Faiskolából megvásárolhatja a díszfüveket, a díszcserjéket, és a különleges megjelenésű fákat. Ezáltal még színvonalasabbá teheti a szolgáltatását. Faiskolában kisebb és nagyobb mennyiségben is beszerezhetők a növények, amelyeknek az épségére és a fejlettségére szakemberek vigyáznak.

Vegye fel a kapcsolatot Tahi Faiskolánk munkatársaival, és szerezze be egyszerűen a megfelelő növényeket! Díszfák, örökzöldek, cserjék egyaránt a rendelkezésére állnak, elképzelései szerint válogathat széles kínálatunkból. Olvasson részletesen Tahi Faiskolánk tevékenységéről a www.tahi.hu weboldalon, és forduljon hozzánk bizalommal a 06-26-387157-es telefonszámon, vagy az info@tahi.hu e-mail címen!